Finali Gökhan Tepe Yaptı

42. Gerze Kültür ve Sanat Festivali Gökhan Tepe konseri ile sona erdi.

Finali Gökhan Tepe Yaptı
HABERİN GALERİSİ
Gerze Festivali 2015

Gerze Festivali 2015

 Gerze Belediyesi tarafından Kültür ve Turizm Bakanlığı destekleri ile organize edilen ve 7-9.08.2015 tarihlerinde üç gün süre ile gerçekleştirilen 42. Gerze Kültür ve Sanat Festivali ünlü sanatçı Gökhan Tepe’nin verdiği muhteşem konserle sona erdi.

Son günün programı, ilçemizi adını sanatsal anlamda da ülke gündemine taşıyan Gerze Belediyesinin ev sahipliği ile, 01-09 Ağustos 2015 tarihlerinde gerçekleştirilen 1. Uluslararası Gerze Resim Çalıştayında konuklarımız olan yerli ve yabancı uluslararası üne sahip 12 ressamın eserlerinin sunulduğu resim sergisinin iskele meydanında açılması ile başladı. Birbirinden güzel sanat eserleri ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi ile izlendi.

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı’nın yanı sıra, CHP Sinop Milletvekili Barış Karadeniz, Dikmen Belediye Başkanı Saim İstanbullu ve çok sayıda yerli ve yabancı konukların arasında bulunduğu festivalin son gece programı saat:21.30’da ses sanatçısı Buket Kaya konseri ile başladı. Sanatçı seslendirdiği birbirinden güzel eserlerle son derece başarılı bir performans sergiledi, izleyiciden alkış aldı.

Sabırsızlıkla beklenen an geldiğinde, alanda toplanan müthiş kalabalığın coşkusu görülmeye değerdi. Ünlü sanatçı Gökhan Tepe sahne aldığında bu coşku ve sevinç tezahüratları doruğa çıktı. Sahnede kaldığı sürece gösterdiği performansla izleyenlere büyük sanatçı böyle olur dedirten sanatçı Gökhan Tepe, şarkılarına gençler kendilerinden geçmiş bir şekilde zevkle eşlik ettiler, konser boyunca yerlerine oturmadılar.

Gerze Kültür ve Sanat Festivalinin 42. Yıl kutlamaları, festival kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin protokol tarafından verilmesi ile son buldu.
Fotoğraflar için Tıklayın

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2015, 13:22

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
mutlu
mutlu - 9 yıl Önce

her gün şehit haberleri ile bir ocak sönerken gerzeli zevki sefa icerinde... milletten utanın Allahtan korkun... daha cok şey yazarımda yayınlamazsınız ama anlayanlar anlamıştır

özge  altun
özge altun - 9 yıl Önce

gökhan tepe herkesin sevgilisi , gerzenin göz bebeği oldu güzel şarkılarıyla gözleri kendine çekti. herkes gökhan tepeyi bekledi. ve o an geldi gökhan tepe sahneye çıktı . kendini gösterdi. ben çok seviyorum. şarkıları da kalpleri feth etti. seni çok seviyorum . gökhan tepe

Gerze'li
Gerze'li - 9 yıl Önce

herşeye rağmen yapıldı ya anaların babaların içi kan ağlıyor her gün şehit haberleri alıyoruz yazık çok yazık olmadı yakışmadı gerze'ye.

uğur
uğur - 9 yıl Önce

şehit haberlerinin sorumlusu bu halk mı gerze belediyesi mi yoksa bu hükümet mi bunu bir söyleyiverin önce.zevk-i sefa sürenler mecliste uyuyan kişilerdir.

fatmamutlu
fatmamutlu - 9 yıl Önce

*********gökhan bey ben sizin hayranınızım siz içok seviyorum çokyakışıklısınız gerzeyi parlattınız gerzeye tekrar gelmenizi istiyorum görüşmek üzere lütfen cevap verin*******************************

özge altun
özge altun @fatmamutlu - 9 yıl Önce

söylediklerine gerçekten katılıyorum.................****************

banner381
SIRADAKİ HABER