Galibiyet Güreşçilerin Oldu.

Dragon Bot Yarışları Gerze’de.

Galibiyet Güreşçilerin Oldu.

Sinop Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Dragon Bot Yarışları” 12 Temmuz 2016 tarihinde saat 16.00’da Liman İçi Mevkiinde gerçekleşti.

Dragon Bot Yarışları için mücadele etmek isteyen dört grup bulunuyordu: Gerze Devlet Hastanesi, Gerze Belediyesi, Judo Kulübü, Güreş Kulübü.

Sabahın erken saatlerinde antrenörler eşliğinde idman yapmaya başlayan gruplar, yarışmaya Liman İçi Mevkiinde bulunan plaj önünden hareket ettiler.  Yarışın bitiş noktası olan Yelken iskelesine kadar kıyasıya bir mücadeleden geçen yarışmacılar, yarış süresince seyircilerin sözleriyle motive oldular.

Sunuculuğunu Satılmış Öztürk’ün yaptığı yarışmanın sonucunda birinciliği Gerze Güreş Kulübü, ikinciliği Gerze Judo Kulübü, üçüncülüğü Gerze Belediyesi çalışanları dördüncülüğü ise Gerze Devlet Hastanesi çalışanları aldı.

Birinci olan gruba Şampiyonluk kupasını Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ikinci olan gruba kupasını Gerze Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, üçüncü olan gruba kupasını İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Ataman dördüncü olan gruba ise kupasını Gerze İlçe Sağlık Hizmetleri Müdürü Halit Kolukırık takdim etti.

Haber: Özge İnce
























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 09:02
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER