Gaziemir Belediyesi Kardeş Kentimiz Oldu

Belediye Meclisi İzmir/Gaziemir Belediyesi ile kardeş kent ilişkisi kurdu.

Gaziemir Belediyesi Kardeş Kentimiz Oldu

Gerze Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısını yapmak üzere Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın başkanlığında 02 Eylül 2015 günü saat:14.00’de belediye meclisi toplantı salonunda toplandı. Yapılan yoklama sonucu üye tam sayısının sağlandığının anlaşılması üzerine sırasıyla gündem maddeleri görüşülerek aşağıda kararlar alındı.

Bir önceki meclis toplantısında alınan karar özeti oy birliği ile kabul ve tasdik edildi.

Belediye norm kadrosundaki sayısal yanlışlığın düzeltilmesi için, boş olan muhasebeci kadrosunun ünvanının çözümleyici olarak değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediyede boş bulunan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü kadrosunun iptal edilerek Destek Hizmetleri Müdürlüğü olarak ihdas edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediye bünyesinde bulunan Ulaşım Hizmetleri idari biriminin kaldırılarak, Destek Hizmetleri birimi kurulmasına oy birliği ile karar verildi.

Hastane taksi durağındaki hattı yasal yükümlülüklerini yerine getirmediği için iptal edilen Zeki Usta’ya hattının geri iade edilmesi ile ilgili talebinin yerinde görülmeyerek oy birliği ile reddine karar verildi.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne, yapımı sürdürülmekte olan köpek barınağı için, köpek toplama aracı alınması ile ilgili talebin oy çokluğu ile kabulüne karar verildi. Üye Arif Gürses, aracın hiç kullanılmamış son model araç olarak satın alınması gerektiği görüşü ile karara muhalif kaldı.

İzmir Sinoplular Derneği girişimleri ile gerçekleşen, iki kurum arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması sonucu Gerze Belediyesi ile İzmir/Gaziemir Belediyesi arasında kardeş kent ilişkisi kurulmasına oy birliği ile karar verildi.

Samsun Yedaş Varlık yönetimi ve CBS Koordinatörlüğünün trafo yeri ile ilgili talebinin imar komisyonuna sevk edilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediye Mücavir Alan sınırları içine seyyar satıcı, hurdacı ve dilencilerin alınmaması ile ilgili talebin alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra, bir sonraki meclis toplantısında görüşülerek karar altına alınmasına oy birliği ile karar verildi.

Gerze Belediye Meclisinin Ekim ayı olağan toplantısının 07 Ekim 2015 günü saat:14.00’de Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verilerek toplantı sona erdirildi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2015, 16:33

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
almanya
almanya - 9 yıl Önce

iskeledeki baraıkalarıda kaldırsanız insanlar üst üste gezemiyolar bile çok esnaf düşünüyasanın liman mevki daha geniş orda esnaf daha rahat eder eski iskele huzur veren degil insan kalabalıkliği ...

banner381
SIRADAKİ HABER