Geç Olmadan Müjdeli Haber Geldi

Karadeniz Sahil yolunun yapımından sonra her geçen gün artarak devam eden Esentepe Mevkiindeki karayolu üzerindeki heyelan artık bu bölge kazaya hazır diye yetkililere seslenirken sonunda müjdeli haber geldi.

Geç Olmadan Müjdeli Haber Geldi

11 Şubat 2015 Çarşamba günü Gerze Esentepe mevkiindeki bir yıl önce yapılan karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen heyelan sonrası karayolu üzerinde oluşan büyük çatlaklar trafiği olumsuz yönde etkilediğini haber yaparak yetkililere duyurmuştuk. Yapılan haberler sonrası bu güne kadar ne yetkililerden bir açıklama ne de karayolunda Gerze Belediyesi tarafından doldurulan çatlakların dışında bir çalışma yapılmazken nihayet Samsun Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü gerçekleştirdiği incelemelerin neticesinde bölgede en kısa zamanda projelendirme işlemlerinin yapılıp, çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını belirttiler.

Aldığı bu haberden dolayı oldukça mutlu olan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Samsun Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü’ne teşekkür ederek yaptığı açıklamada; “Uzun yıllardır ilçemizin kanayan yarası haline gelen bölge sonunda çözüme kavuşuyor. Samsun Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü gerçekleşen ziyarette problemleri bizzat yerinde inceleme fırsatı buldu ve gerekli tespitleri gerçekleştirdi. Bunun neticesinde de sonunda bölge çözüme kavuşuyor. Bölge Müdürü ile yaptığım görüşmede mevkiinin en kısa sürede projelendirilip çalışmaların başlatılacağı müjdesini aldım. Uzun uğraşlarımızın neticesini alabildiğimiz için oldukça mutluyum. Bu vesileyle de Samsun Karayolları 7.Bölge Müdürlüğü’ne çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2018, 20:15

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yavuz Yiğit
Yavuz Yiğit - 6 yıl Önce

yapmış olduğunuz haberlerden dolayı çok teşekkür ederim. cumhuriyet mahallesi sınırlarında olan bir yol, yıllardır bütün sürücülerin olduğu gibi cayvada yaşayan biz halk için çekilmez duruma gelmişti iyice. inşAllah osman beyin dediği gibi bu sıkıntı çözülür.

banner381
SIRADAKİ HABER