Genç Yaşta Başkan Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında sembolik olarak Belediye Başkanlığına oturan genç başkan yapacaklarını sıraladı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçemiz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’yı makamında ziyaret ettiler.

Belediye Başkanı Belovacıklı’ya çiçek armağanında bulunan öğrencilerin ardından başkanla bol bol sohbet ettiler. Öğrencilere kitap, hediye ve pasta ikramında bulunan Belediye Başkanı Belovacıklı makam koltuğunu Mustafa Kemal İlköğretim öğrencilerinden kız öğrenciye bıraktı. Makamına oturan yeni başkan ilk olarak yapmak istediği projelerden bahsetti. Yakup Ağa Konağı’nın müze olarak halka açılmasını belirten yeni başkan, ilçemizde çöp konusunda vatandaşlarımızın bilinçlendirilmesini ve bu sayede görüntü kirliliğinin önüne geçmeyi amaçladığını söyledi. İlçemiz garaj mevkiinde yer alan otogarında şehir içinden taşınması gerektiğini belirterek son olarak sosyal sorumluluk örneği göstererek her mahalle kedi ve köpek kulübesinin yapılması gerektiği talimatını verdi.

Sohbetin ilerleyen bölümünde çocuklarımızın dünya üzerinde ki en değerli varlıklar olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Belovacıklı sözlerinin devamında; “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Alacağınız iyi eğitimle bir yerlere geleceksiniz. Hizmet yarışında bizler geçiciyiz. Kalıcı olacak olan sizlersiniz. Sizler yetiştiğiniz zaman biz koltuğumuzu sizlere emanet edeceğiz. Önemli olan tek husus çalışmaktır. Ne kadar fazla çalışırsanız o kadar bu ülkeye faydalı bireyler olursunuz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2017, 20:02

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER