Gençlik Haftası Başladı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki Gençlik Haftası kutlamaları başladı.

Gençlik Haftası Başladı

  Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluşunun ilk adımı, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başlangıcı olan ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramının 94. yıl kutlamaları bugün saat

 10.00 da startı verilen Gençlik Yürüyüşü ile başladı.

  Program gereği ilçemiz cezaevi karşısından Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu bandosu eşliğinde başlayan yürüyüş, okullar caddesi güzergahı takip edilerek Atatürk anıtı önünde sona erdi.

  Atatürk Anıtı önündeki çelenk koyma törenine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sümeyye Çalmaz,  Gerze İlçe Özel İdare Müdürü Kemal Tosunoğlu, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı ve Gerze Birlik Minibüsçüler Kooperatif Başkanı Ahmet Burma ile ilçedeki okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün çelenginin Atatürk Anıtına koyulmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Sümeyye Çalmaz Gençlik Haftasının anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

  Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinden iki öğrencinin şiirlerini okumasının ardından birinci gün kutlamaları Gerze Belediye Başkanlığının pilav ve ayrandan oluşan ikramının sunulmasıyla sona erdi.
Fotoğraflar için tıklayın
Haber: Nurgül Gençay

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2013, 12:08
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER