Gerze Alaçam Gibi Sürpriz Yapacak

MHP Samsun Milletvekili Celalettin Şimşek Boyabat Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından düzenlenen Aşık Sefai ile Türkü Gecesine giderken ilçemizi ziyaret etti.

Gerze Alaçam Gibi Sürpriz Yapacak

  Cemal Yıldız’a ait Koca Reis mobilya mağazasında gerçekleşen ziyarete Gerze İlçe Başkanı Turgut Baş, Ülkü Ocakları Başkanı Durukan Arat, MHP Gerze Belediye Başkan Adayı Ayhan Taş ve partililer katıldı. Yaklaşık bir saat süren ziyaretin ardından MHP Samsun Milletvekili Celalettin Şimşek, “Gerze’ye gelmeden öncede ilçede MHP’nin iddialı olduğunu duymuştum. Bu sohbetin ardından buna daha çok inandım, inanıyorum ki Gerze geçtiğimiz yerel seçimlerdeki Alaçam İlkadım, Kavak Ladik gibi sürpriz yapacak.” dedi. 2014 yerel seçimlerinde elinden gelen desteği vereceği sözünü vererek ilçeden ayrıldı.
















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 04 Kasım 2013, 15:03
YORUM EKLE
YORUMLAR
gezer
gezer - 10 yıl Önce

iyi bir aday. bilgi ve birikimi fevkalede. bürokrasi tecrübesi üst düzey. gerze belediyesini takım haline getirerek verimli halde çalıştırabilir. bence en iyi aday.

sporcu
sporcu - 10 yıl Önce

mhp den aday olması medeni cesaretini, idealist kişiliğini ve çıkar siyasetini reddeden bir anlayışta olduğunu gösteriyor. keşke her parti böyle bir aday bulabilse.

zafer
zafer - 10 yıl Önce

çok çalışkan biri. gerzeye yakışır

özdemir
özdemir - 10 yıl Önce

mütevazi işini bilen birisi. gerzenin hem imar meselesini çözer hemde kaynağı çok iyi yerinde kullanır. fuzuli harcama yapmaz yaptırmaz. gayrimeşrusu yoktur. çok düzgün dosdoğru bir yaşantısı vardır. işçi çocuğudur.garibanın ezilenin halinden anlar. dahası kimse onu satın alamz.

ERGİN ÖZTÜRK
ERGİN ÖZTÜRK - 10 yıl Önce

hayirli uğurlu olsun müdürüm......

nermin birgücü
nermin birgücü - 10 yıl Önce

adürüst, güvenilir, kulhakkı yemeyen ve adam gibi adam.başarılar dilerim. gerze için mükemmel bir değer.

batakcı
batakcı - 10 yıl Önce

ptt müdüründen belediye başkanımı olur. kardeşim git otur evinde. rahatına bak. istirahat et. hem gerzenin beyleri ağaları sana başkanlığı yedirmez. sen kim başkanlık kim işçi çocuğu.

alın teri
alın teri - 10 yıl Önce

işçi çocuğu derken ne demek istediniz merak ettim. bizlerde işçi çocuguyuz babamızın alın teri ile getirdiği ekmeyi yiyoruz. işçilerin çalışma koşullarını göz ardı ediyorsunuz. evlerine ekmek götürmek için saatlarce çalışıyorlar. sayın batakçı siz ne çocugusunuz merak ediyorum? ayhan taş bey eminim babasıyla gurur duyuyordur. saygılaarımla


banner381
SIRADAKİ HABER