Gerze Belediye Meclisi Toplandı

Meclis 2013 ayı Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Gerze Belediye Meclisi Toplandı

  Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’ nın başkanlığında 04 Nisan 2013 günü saat 14.00 de Belediye Meclisi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya üye tam sayılı katıldı.

  Yoklama yapıldı, tüm üyelerin hazır bulunduğunun anlaşılması üzerine gündemdeki konuların görüşülmesine başlandı. Başkan ek maddeler olarak gündeme ilave edilmesi gereken konuları Meclis’ e okudu. İlavelerini oya sundu. Konuların gündeme ilavesine oy birliği ile karar verildi.

 1. Bir önceki toplantıda alınan Meclis Karar özeti oy birliği ile kabul ve tasdik edildi.

  Gerze Belediyesi 2012 yılı idare faaliyet raporunun görüşülmesine geçildi.  Belediye Başkanı Makamı Belediye Meclis Başkan Vekili Nihat Erdal’ a devretti. Faaliyet raporunu okundu ve tasdiki oya sunuldu. Belediyenin 2012 yılı faaliyet raporunun oy birliği ile tasdikine karar verildi.
2. Belediye Encümen Üyelikleri Seçimi:

  Gizli oy açık tasnif suretiyle yapılan seçim sonucu Belediye Encümen Üyeliklerine 8 oy alan Mustafa Akbaş ve 7 oy alan Gülnur Özden seçildiler.

3. İhtisas Komisyonları Seçimi:

a)İmar ve bayındırlık komisyonu üyeliklerine açık oyla yapılan seçim sonucu Hakan Hemengül, Feyzullah Akça, Ahmet Aydın, Yücel Yuvacı ve Mustafa Akbaş seçildiler.

b)Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine açık oyla yapılan seçim sonucu Gülnur Özden, Sadık Zor, Nihat Erdal, Rahmi Tahtacı ve Mustafa Akbaş seçildiler.

4. İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporunun Görüşülmesi:

Eşref Oral’ a ait imar planı değişiklik talebinin komisyon raporu doğrultusunda oy birliği ile reddine karar verildi.

5)Kadro ünvanı değişikliği; belediyede boş bulunan 11. Derece kadrolu teknisyen kadrosu ünvanının 8. Derece mühendis kadrosu ile değiştirilmesine oy birliği ile karar verildi.

6)Sözleşmeli Personel Çalıştırılması Konusu:

Harita Mühendisi Gönül Erol’ un 2.200  TL. maaşla tam zamanlı hizmet sözleşmesi ile belediyede çalıştırılmasına oy birliği ile karar verildi.

Ziraat Mühendisi Yılmaz Öztürk’ ün asgari ücret artı ek ödenek karşılığı belediyede tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılmasına oy birliği ile karar verildi.

7)İmar planı değişikliği talebinin imar komisyonuna sunulmasına oy birliği ile karar verildi.

Mali işler müdürü Emine Dereli denetim komisyonu raporunu sunarak belediyenin mali durumu hakkında Meclisi bilgilendirdi.

Ek gündem maddeleri:

Ek madde:1) Cemil Bayrak’a ait imar planı değişikliği teklifinin imar komisyonuna sevkine oy birliği ile karar verildi.

Ek madde:2) Belediyeye ait artık parselin, komşu parsel maliki Enver Öz’e satılmasına oy birliği ile karar verildi.

Ek madde:3) Mersin caddesi isminin Hasan Paşa caddesi olarak değiştirilmesi ile ilgili teklif oy birliği ile kabul edildi.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2013, 13:27
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

vay anam vay harita mühendisi deyerli ziraat mühendisi amele demek aradki maaş farkına bak nerde adalet demekki birileri birinin adamı, yakını gerçekten cok yazık cok

banner381
SIRADAKİ HABER