Gerze, festivalini bu yıl erken yapacak

Her yıl 17-18 Temmuz tarihlerinde yapılan Gerze festivali bu yıl 14-17 Temmuz tarihinde yapılacak.

Gerze, festivalini bu yıl erken yapacak

Her yıl 17-18 Temmuz tarihlerinde yapılan Gerze festivalinin bu yıl daha önce yapılacak olması nedeniyle çevre düzenleme çalışmaları da hız kazandı.

Amaçlarının festival nedeniyle ilçemize gelecek ziyaretçilerin en üst seviyede memnuniyetini sağlamak olduğunu söyleyen Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ilçe merkezindeki çalışmaları hızlandırdı,

Hedeflerinin bir an önce ilçe merkezini bitirip çevre mahallerdeki çalışmalarına hız kazandırmak olduğunu söyleyen Belovacıklı, ilçenin geçmişten gelen eksikliklerini kapatmaya çalışırken hızla büyümekte olan Gerze’nin yeni yerleşim alanlarının alt yapı yol kaldırım gibi eksiklerini tamamlanacağını belirtti.

Gerze’nin Karadeniz’de değil Türkiye’de örnek İlçe olmasında iddialı olduğunu belirten Başkan, yapılan çalışmalar nedeniyle mağdur olan Gerzelilerden biraz sabır göstermelerini istedi.


Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
YORUMLAR
Caner Çağlayan
Caner Çağlayan - 13 yıl Önce

Belediye Başkanımızın Gerze için yaptıkları, çalışmaları, çevre duyarlılığı ve düzenlemeleri görmezden gelinemeyecek kadar çok. Hep yanındayız Başkanım.

ORHAN ÇAKALOĞLU
ORHAN ÇAKALOĞLU - 13 yıl Önce

Yapılan çalışmalar hep aynı mahalle ve çevresinde değil, yani Hamidiye ve Köşk Civarında değil de 19 Mayıs Mahallesi ve civar mahalle leri de inşallah kapsar

gerze sinop
gerze sinop - 13 yıl Önce

gerze belediyesinin web sayfasında 15-16-17 temmuz olarak yazıyor ama siz 14-15-16 temmuz olarak açıkladınız. hangi tarihler netlik yok 1 ay kalmış??????

Editör notu: Bu yıl festival 4 gün süreceğini öğrendik. 14-15-16-17 temmuz. Uyarınız için teşekkürler.

hüseyin bodur
hüseyin bodur - 13 yıl Önce

Oğlumun düğünü için GERZEde biraz kaldım. Gördüm ki bir çok şey değişmiş ve halada değişmeye devsm ediliyor.Sayın başkan Osman BELEVACIKLI kardeşimi en kalbi duygularımla gerçekten tebrik ediyorum, personelinede binlerce teşekkürü bir borc biliyorum,kazanan GERZE ve GERZE halkı olsun,başarılarınızın devamını diliyorum saygı, sevgi ve muhabbetlerimi gönderiyorum....

banner381
SIRADAKİ HABER