Gerze Kaymakamlığı Babacan'ı Yaşama Bağladı

Gerze Kaymakamlığı binanın dışına asansör yaptırarak Babacan'ı dışardaki yaşama bağladı.

Gerze Kaymakamlığı Babacan'ı Yaşama Bağladı

  İlçemiz Atatürk Mahallesi 3. katta ikamet eden şeker hastalığı nedeniyle ayakları kesilsen Hasret Babacan’ın yaşamının kolaylaştırabilmesi ve sosyal hayatını daha etkin şekilde sürdürebilmesi için İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca asansör yaptırıldı. Vakıf Müdiresi Leyla Tuna tarafından evinde ziyaret edilen Babacan, “Vakfınızca yapılan asansör sayesinde artık bende yardım almadan kendi başıma insanların içine karışarak hayatıma devam edeceğim. Yaşamımı değiştirecek olan asansör için teşekkür ederim.” dedi.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 18:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
erbay alştun isnanbul
erbay alştun isnanbul - 10 yıl Önce

sizin gibi müdürlere devletin bütün kurumlarında görmek isteriz leyla hınm kutlarım sizleri

sanayici
sanayici - 10 yıl Önce

gerzenin diğer sitesinde başkana yağ cekmek için yapılan haber sonunda devleti temsil eden kaymakamlığımız bu bilgiyi basına vermek ihtiyacı duymuş. hükümetimizin ilçemize kazandırdığı her hizmetti sahiplenenler bu caresiz insanımıza yapılan bu güzel iyiliği reklam malzemesi yapmaktan geri kalmamışlar helal olsun biri bin diye gösterebilen zihniyete

Ssgerze
Ssgerze - 10 yıl Önce

daha 2 gün önce bu asansörü belediye başkanı yaptırdı diye haber çıkmadı mı? yoksa benmi yanlış hatırlıyorum. şimdi bu hizmeti kim yaptı, kim kimin hizmetinin üstüne konmaya kalktı .?

banner381
SIRADAKİ HABER