Gerze Kırmızı Beyaz

Gazetemizin başlattığı bayrağa saygı kampanyasına halkımızın gösterdiği yoğun ilgi devam ediyor.

Gerze Kırmızı Beyaz

Son günlerde yeniden ülkemizin gündemine yerleşen terör olaylarına dikkat çekmek, teröre karşı birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek dosta düşmana tek vücut olduğumuzu göstermek amacıyla başlattığımız bayrağa saygı kampanyası vatandaşlarımızca büyük ilgi görüyor.

Ülkenin içinde bulunduğu kaos ortamından çıkışının ancak toplumsal bir dayanışma ortamı oluşturarak mümkün olabileceğinin bilincinde olan Gerzeli, kampanyanın başladığı ilk günden itibaren evlerini ve işyerlerini ay yıldızlı bayrağımızla donatmaya başladılar ve halen de her geçen gün artan bir katılımla bu eylemlerine devam ediyorlar.

Ülkemizin geleceğini tehdit eden her türlü tehlikeye karşı geçmişte gösterdiği duyarlılığı, nerede ise her gün birkaç şehit verdiğimiz terörü lanetlemede de gösteren her yaştan ve meslek grubundan tüm hemşerilerimize saygılarımızı sunuyoruz.











































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2015, 12:05

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR.....
HÜSEYİN BODUR..... - 9 yıl Önce

gerze ve gerzeli̇ler;;;;bayrağina, toprağina, mi̇lleti̇ne ahde vefa i̇le sarilan i̇nsanlarin yaşadiği yerdi̇r........farklidir ve duyarlidir beni̇m kasabam ve güzi̇de i̇nsanlari...hepi̇ni̇ze en sami̇mi̇ duygularimla teşekkürü bi̇r borç bi̇li̇yorum,Allah hepi̇ni̇zden razi olsun ve bu bayraklar heppppppp böyle asili kalsin...saygilarimla...

banner381
SIRADAKİ HABER