Gerze Polisi Sosyal Sorumlulukta Sınır Tanımıyor

Gerze İlçe Emniyet Müdürlüğü teşkilatı yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle ilgilendirme broşürü dağıttı.

Gerze Polisi Sosyal Sorumlulukta Sınır Tanımıyor
  11 Ekim 2013 Cuma günü Gerze Emniyet Müdürlüğü yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle özellikle otobüs, kamyon ve diğer sürücülerin bayramlarını kutlayarak hız ve emniyet kemeri kullanımı konusunda uyarıda bulunarak broşür dağıttı. İlk olarak otobüs sürücülerine dağıtılan broşürde güvenli yolcu taşıma, yolculara karşı olan davranışlar, trafik kuralları ve işaretlemeleri hakkında bilgiler yer aldı. Yapılacak en küçük kural ihlali, yalnızca sizin canınıza değil belki de taşıdığınız birçok cana mal olacağının farkın olmalısınız sözleriyle yolcu taşımacılığı yapanlara sorumlulukları hatırlatıldı.

   İlçemiz de her hafta kurulan Cuma pazarında ise sahte para, hırsızlık konularını kapsayan bilgilendirme broşürü dağıtıldı.
“Kurban Bayramında dolandırıcılara kurban olmayın” sloganı ile yola çıkan Gerze Emniyet Müdürlüğü ekipleri vatandaşlarımıza, unutulmamalıdır ki dolandırıcının sermayesi dilidir. Kimsenin sizin iyi niyetinizden istifade ederek hile ve yalan ile paralarınızı veya hayvanlarınızı almasına müsaade etmeyiniz uyarısında bulundular.
Vatandaşlarımız etkinliğe büyük ilgi gösterdi. Bu tür etkinliklerin vatandaşları bilinçlendirdiği ve halkla polis arasındaki iletişimi güçlendirdiği belirtildi.








































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2013, 10:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

teşekkürler türk polisi

banner381
SIRADAKİ HABER