Gerze Şehitlerini Anıyor

Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü kutlandı.

Gerze Şehitlerini Anıyor

  18 Mart 2013 Pazartesi günü saat 09.45 de törene Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Doğan Çetin, Gerze Emniyet Müdür vekili Ayhan Şardağ, gaziler, şehit yakınları, kamu kurum ve kuruluşlarıyla siyasi partiler, sivil toplum örgütleri katıldı.

  Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye başkanlığı şehitlerimiz anısına Atatürk anıtına çelenk koymasının ardından bir dakikalık saygı duruşu ve ardından istiklal marşı okundu.

  Atatürk Anıtına çelenk sunma töreninin ardından Gerze Belediye Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam eden program büyük coşkuyla izlendi. Program, saygı duruşu istiklal marşının okunmasının ardından Gerze Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Metin Çalmaz’ın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile devam etti. Şiir,  türküler, konuşma ve Çanakkale Savaşı görüntülerinin ardından Kültür Sanat Merkezi’ndeki program son buldu.

 Çanakkale Deniz Zaferi'nin 98'inci Yıldönümü ve Şehitleri Anma Günü North Star restoranda Saat 12.00 de Gerze Kaymakamlığınca gazi ve şehit yakınlarına  verilen yemekle son buldu.



































































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2013, 12:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayşe
ayşe - 11 yıl Önce

neden yorumumuz yayınlanmadı??
Editör Notu: Bahsi geçen konuyu detaylı yazarsanı araştırılıp gerekli mercihlere göndeririz. teşekkürler.

KORAY
KORAY - 11 yıl Önce

sayin edi̇tör..gerze ülkü ocaklari o gece mevlut okuttu onun yeri yokmu sitenizde

banner381
SIRADAKİ HABER