Gerze Termik santral istiyormu istemiyormu?

Yaykıl köyü Çakıroğlu Mahallesi'nde Anadolu Grubu tarafından kurulması planlanan termik santral girişimini ankete taşıdık.

Gerze Termik santral istiyormu istemiyormu?
  Gerze Gündem Habercilik olarak Yaykıl köyü Çakıroğlu Mahallesi'nde Anadolu Grubu tarafından kurulması planlanan termik santralin yapılıp yapılmamasını, sizden gelen istekler doğrultusunda siz okurlarımıza anket hazırlayarak site ekranımızın sağ tarafında bulunan hava durumunu gösteren kod reklamın altında bulabilecek şekilde siz okurlarımıza sunuyoruz.
 Anket seçeneklerini birden fazla tıklamanız sonucu değiştirmez, her İP adresinden tek sefer tıklama kabul görür.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2012, 19:11
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ebru TOPÇU (İST)
Ebru TOPÇU (İST) - 12 yıl Önce

(anlatim bozukluğu) anket oluşturmuşsunuz ve sormuşsunuz yapılsın mı yapılmasın nı bu sorunun cevapları evet hayır kararsızımdan ziyade (şayet böyle soruluyorsa) yapılsın yapılmasın kararsızım olmalı.bu seçeneklere göre evet desek neye evet oluyor yapılsına mı yapılmasına mı. açık bir anket soru ve cevap seçenekleri olmamış. düzeltmenizi önemle rica ederim. verilen evet hayır cevaplarını hangisi için kullanacağını okuyucunuz bilemez. dolayısıyla geçerli ve adil bi anket olmaz. ilginizi rica ederim.
Editidör Notu: Uyarınız için teşekkür ederiz.

Burak Mutlu
Burak Mutlu - 12 yıl Önce

kesinlikle hayir. anadolu grubunun tahsil edemedigi borclarini rusyadan komur olarak almasi ve devaminda avrupaya uretilecek elektrik. hayir. gerzede termik santral istemiyoruz.

Bir bilen
Bir bilen - 12 yıl Önce

anadolu grubu kömürü rusya'dan almayacak. lutfen kulaktan dolma uyduruk haberlere itibar etmeyin.

anadolu grubu ............
anadolu grubu ............ - 12 yıl Önce

eğer kurulursa kömürü ukraynadan ithal edecek.

muhasebeci
muhasebeci - 12 yıl Önce

burak mutlu anadolu grubunun muhasebecisi galiba:)))

can lenın
can lenın - 12 yıl Önce

lütfen,az buçuk çevreye duyarlıysanız bu anketi olumsuz işaretlersiniz.bu gördüğünüz cennet köşesi ilçemiz yok olacak.istihdam sağlanacak,iş aş para deyip insanların aldığı nefesi ellerinden alacaklar.kanser olmak istemiyorum,termik istemiyorum!

gerzeli gençler
gerzeli gençler - 12 yıl Önce

cevreye- insana ve memleketimizin gelişimine-sanayisine çok duyarlı olduğumuz için çevreye duyarlı en son teknolojili bu santrali kesinlikle istiyoruz. ve yapılsını işaretliyoruz. bir çpk duyarlı ve konuya hakim vatandaşımız da aynı düşünüyor olsa gerek ki neticeye böylesi yansımış.

yabancı biri...
yabancı biri... - 12 yıl Önce

gerzeli gençler rumuzlu arkadaş ve onun gibi düşünen gerzeliler! kesinlikle istiyoruz diyorsanız kilometre başına bir termik santral yapılsın ilçenize tercih siz gerzelilerin!... biz yaşanılmaz olacak olursa çeker gideriz buralardan ömür boyu burada yaşayacak olan sizlersiniz....


banner381
SIRADAKİ HABER