Gerze’de Bir İnsanlık Örneği

Alişim Tavukçuluk-Recep Bakır’dan eşine ender rastlanacak dayanışma örneği.

Gerze’de Bir İnsanlık Örneği

İlçemizde Alişim Tavukçuluk adı altında faaliyet gösteren Recep Bakır, başlattığı uygulama ile bir ilke imza atarak toplumsal dayanışmanın, “olanın olmayana borcu var” ilkesinin hayata geçirilmesinin en güzel, duyarlı ve bir o kadar da anlamlı bir ifadesini hayata geçirdi.

Recep Bakır işyerinde başlattığı uygulama ile ihtiyacı olanlara bedava ekmek dağıtıyor. Dükkanın girişinde içi ekmek dolu poşetin altına “ekmek poşette, ihtiyacı olan alsın-bedava” yazılı bir ilan yapıştırarak uygulamayı başlatan Bakır’ın yeni başlattığı uygulama ihtiyacı olanlar tarafından büyük bir ilgi ve minnetle karşılandı.

İnsanımızın, insani değerlerden paylaşma ve yardımlaşmadan sürekli uzaklaştığı, ilişkilerin sadece maddiyat üzerine kurulduğu günümüzde, böylesine insani bir davranışta bulunan Alişim Tavukçuluk-Recep Bakır’ı kutluyor, bu uygulamanın diğer esnaflarımız ve bölgemiz için de örnek teşkil etmesini ve temenni ediyoruz.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2015, 14:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 8 yıl Önce

uzun zaman oldu güzel bi̇r haber okumayali görmeyeli̇ Allahin i̇zni̇yle bu abi̇mi̇z dünyanin en zegi̇ni̇ olmuştur hem bu dünyada hem ebedi̇ alemde .

Ahmet AKIN
Ahmet AKIN - 8 yıl Önce

gurbette bir gerze'li olarak gurur duydum. recep bakir'ı tebrik ediyorum. recep bey gönlüne sağlık . rize'den selâmlar.

000
000 - 8 yıl Önce

helal olsun....

Ahmet CAN-İstanbul
Ahmet CAN-İstanbul - 8 yıl Önce

çok örnek bir uygulama... aynı uygulamayı istanbul bağlarbaşı icadiye de uygulanıyor. darısı diğer bölgelerde de devam etmesi... uygulayanlardan alllah razı olsun...

banner381
SIRADAKİ HABER