Gerze’de Çektiği Klip Yayınlandı

Öğretmenler için bestelediği şarkının klip çekimleri tamamlandı.

Sinop Ayancıklı Sanatçı Ozan Öztürk öğretmenler günü için yaptığı şarkının klibini çekmek için bir ay önce Sinop ve ilçelerindeki okulları tercih etmişti.. Gerze’de Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulu’ndaki bazı sınıflarda ders sırasında çekimlerini gerçekleştiren sanatçı Ayancık’taki bazı okullara da giderek klip çekimini tamamlamıştı. Gerze ve Sinop’ta birçok yerde görüntü çeken sanatçının klibi yayınlandı.

Ozan Öztürk Kimdir?

1969 Sinop Ayancık Gürsökü Işıklar Mahallesinde doğdu. İlkokulu burada bitirdikten sonra 1979'da Edirne'ye gitti. 5 yıl orada kaldı. Müzik tutkusu çocukluk yıllarında başladı. 1983 yıllarında bağlamaya çalmayı kendi kendine öğrendi. 1987'de ilk konserini Tekirdağ AKM 'de verdi ve o heyecan Ozan Öztürk'ü biraz daha ateşledi.

1992 yılllarında iş hacmini genişleterek IŞIKLAR TURİZM, HÜRKAN TURİZM ve OZAN MÜZİK YAPIM Şirketini kurdu. Memleketin birçok yerinden kişilere kaset yapma konusunda yardımcı oldu. Her fırsatta "Memleketine vefa borcumu ödemem gerek" diyordu ve bugüne kadar 3 albüm yaptı. 2000 yılında İstanbul da bulunan İstanbul Sinoplular Birliği'nin 8.5 ay öncülüğünü yaptı. 2004 yılında yine büyük bir başarıya imza atarak TÜMSİAD Tüm Sinoplu İşadamları Derneği'ni kurarak 430 sanayiciyi bir araya getirdi. Sinoplu Sanatçıları bir çatı altında toplamak üzere (Sinsabir) Sinoplu Sanatçılar birliğini Kurmuştur. Kendisi halen başkanlığını yapmaktadır. Ozan Öztürk evli olup iki çocuk babasıdır.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2017, 14:03
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER