Gerzeli Antrenör Ödüllendirildi

Dereceye giren amatör sporcular ödüllendirildi.

Gerzeli Antrenör Ödüllendirildi

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 2017 yılı içerisinde gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren amatör sporcuların ödül ve malzeme dağıtım töreni gerçekleştirildi. Kemalettin Sami Paşa Spor Salonunda gerçekleşen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın açılış konuşması ile devam etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş’ın konuşmasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce Amatör Spor kulüplerine verilmek üzere gönderilen spor malzemeleri dağıtıldı. Programın sonunda ise 2017 yılı içerisinde yapılan spor müsabakalarında dereceye giren sporcuların ödülleri Vali Hasan İpek tarafından verildi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 2017 yılı içerisinde gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren amatör sporcuların ödül ve malzeme dağıtım törenine Vali Hasan İpek’in yanı sıra, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Halil Altıntaş, Sinop Defterdarı Naci Günaydın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş, Kurum Müdürleri, Sinop Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayhan Özhan, Kulüp Başkanları, Antrenörler, Hakemler, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Okul takımları, Amatör Sporcular ve Sporcu aileleri katıldı.

Gerze’den 2016 ve 2017 de yılın EN'leri ödülüne Judo Antrenörü İsa Küçük layık görüldü. Ödülünü Vali HASAN İpek’in elinden alan İsa Küçük Sinop Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Kazım Açıkbaş ile şube müdürlerine teşekkür etti.

Gerze Gündem Haber

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER