Gerze’ye Doğalgaz Geliyor!

İlçemizdeki o mahallede çalışmalarına başlandı.

Gerze’ye Doğalgaz Geliyor!

İlçemiz Atatürk  Mahallesi’nde Akmercan Doğalgaz Altyapı Çalışması kısa bir süre önce başladı. Çalışmaları yerinde inceleyip bilgi edinmek için Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Atatürk Mahallesi’ni ziyarette bulundu. Ziyarete Atatürk Mahallesi Muhtarı  Rıza Öztürk, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Nevzat Bal ve Akmercan Grubu Yapım Şefi Bilal Öztoprak  ve mahalle sakinleri katıldı.

Belovacıklı, “ Gerze’deki vatandaşlarımızın yoğun talepleri doğrultusunda ilçemize doğalgazı bir an önce getirebilmek için gerekli adımları sürdürmekteyiz. Bu kapsamda ilk olarak Atatürk Mahallesi’nde doğalgaz dağıtım çalışmalarını başlatmış bulunuyoruz. İlçemiz için hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyoruz. “ şeklinde konuştu.

Akmercan Grubu Yapım Şefi Bilal Öztoprak , “ Sorumlusu olduğumuz Sinop ve Gerze sınırları içerisinde yaklaşık üç yıl içerisinde doğalgaz çalışmasını tamamlayacağız. Şu anda Atatürk Mahallesi’nde dağıtım çalışmalarımız devam ediyor.

 Sinop’ta Sakarya Caddesi’nin sonuna kadar çalışmalarımızı tamamladık ve şu anda 1000 abonemiz var. Abonelerimiz Aralık ayından bu yana doğalgaz hizmetinden faydalanıyor. Gerze’de de bina sakinleri %51 çoğunluk sağladığı takdirde doğalgaz anlaşması yapılacak. Aboneler bina içerisindeki tesisat ve kombi masraflarını kendisi karşılayacak. Halkımız abonelik işlemini gerçekleştirdikten sonra bir hafta içerisinde doğalgazı açılacak. Sinop’ta şu anda 20 tane doğalgaz tesisaT firması var. Yetki verdiğimiz takdirde buralardan da lisans  alınabilir.” şeklinde konuştu.


Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2017, 12:37
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER