Gerze’yi Eskişehir Gibi Yapacağım

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, ‘Gerze’yi Eskişehir gibi yapacağım’ dedi.

Gerze’yi Eskişehir Gibi Yapacağım

  15 Haziran 2014 Pazar Günü Eskişehir’de Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın da katıldığı “Büyük Buluşma” toplantısına 284 CHP’li belediye başkanı katıldı.

  Eskişehir Sanat ve Kültür Sarayı'nda düzenlenen toplantı sonrası Eskişehir’i gezen Belovacıklı, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu’nun da dediği gibi Genel İktidarın yolu yerelden geçer. Eğer çalışırsak, üretirsek, kenti kazandırırsak, ülkeyi daha güzel yönetiriz. Sosyal demokrat bir belediye başkanının halkını seven, halkına hizmet etmeyi onurlu bir görev kabul eden bir belediye başkanının, Anadolu’nun ortasında bir kenti nasıl yaşanabilir hale getirdiğini gördüm. Gerze’deki çalışmalarımızı daha da hızlandırarak ilçemizi Eskişehir gibi yapacağım.” dedi.

Belovacıklı Eskişehirde’ki toplantının ardından İstanbul’a geçerek ilçemizin geleceği ve yatırımlar hakkında Sinop’lu gurbetçilerimizin kurdukları dernekleri, iş adamlarımızı ve belediyeleri ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulundu.






Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2014, 14:20
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş
vatandaş - 10 yıl Önce

syn başkanım atatürk mahllsinde,yüksekokul yanına top sahası yapılıyormuş,bence saha+çardak,spor aletleri,yeşillik,park da ilave edilmeli.umarım park da olur çünkü yazın çocuklarımız yolda kumda oynamak zorunda kalıyor. saygılarımla

Sedat oşıdı
Sedat oşıdı - 10 yıl Önce

başkanim,sana yürekten i̇naniyor ve güveni̇yorum,sen gerze i̇çi̇n eli̇nden geleni̇n en i̇yi̇si̇ni̇ yapmaya çalişirsin.allah yardimcin olsun.hoşçakal...

banner381
SIRADAKİ HABER