Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli Gerze’de

Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun yeni binasının açılışı için Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli Gerze’ye geldi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli Gerze’de
HABERİN GALERİSİ
GMYO Açılış 2014

GMYO Açılış 2014

  Eğitime başladığı günden günümüze kadar her geçen gün kendini yenileyerek öğrencisini artıran Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun yeni yapılan modern binasının açılışı Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Sinop Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy, Sinop Valisi Yavuz selim Köşger, Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan, İl Jandarma ve Garnizon Komutanı Jandarma Albay Şefaattin Serten, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Kurum Amirleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

  25 Aralık 2014 Perşembe günü saat 11 30 da Gerze Meslek Yüksek Okulu’nun hizmete girecek olan yeni binasının konferans salonunda gerçekleşen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bircan’nın yapmış olduğu açılış konuşmasının ardından, AK Parti Sinop Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Mehmet Ersoy ve Sinop Valisi Yavuz Selim Köşger’in konuşmalarının ardından Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli konuşmasında Sinop’a hayranlığını anlattı. Canikli, “Tanıtım filmini izledikten sonra Sinop’un Gerze’nin tüm muhteşem doğa harikası manzaralarını gördükten sonra Türkiyenin en mutlu insanlarının Sinop’tan çıkmasını yadırgamadım. Mehmet kardeşimizin de gülümseyen yüz ifadesinin nerden geldiğini yerinde gördüm. 81 ilimizde üniversite var. Bundan 15 yıl önce Sinop’a üniversite kurulacağı söylenseydi bu çok inandırıcı olmazdı. Bu gün eğitime çok önem veriyoruz ve kaynak ayırıyoruz. Her ilde üniversite oluşu eğitimde rekabeti oluşturuyor. Burada Sinop’un Gerze’nin çok daha iyi noktaya gelmesi ve bu ışığın buradan dünyanın her yerine ulaşması için rekabetin o şartlarına ayak uydurması gerekiyor. Sinop rektörlüğü eğitim politikasını belirlemiş buna sevindim gurur duydum yani işin farkında rekabet ortamında bizde varız bizi de dikkate alın diyor.” dedi.

Konuşmaların ardından yeni yapılan binanın açılış kurdelesi kesilerek bina içi gezildi.
Fotoğraflar İçin Tıklayım

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 15:48

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
UMUTLU
UMUTLU - 9 yıl Önce

duble yollar, hizli trenler, marmaraylar, hava ambulanslari, başlanilip kisa zamanda bitirilip milletimizin hizmetine sunulan bütün yatirimlar, kamuda başörtülü çalışmak hayaldi gerçek oldu elhamdülillah. emeği geçenlere teşekkürler allah hizmetlerini daim kilsin

banner381
SIRADAKİ HABER