Gün Geçtikçe Katılım Artıyor

Gerze Belediyesi tarafından kurulan İftar Çadırına vatandaşımızın katılımı gün geçtikçe artıyor.

Gün Geçtikçe Katılım Artıyor

1956 Gerze Yangınından 63 yıl sonra ilk kez Gerze Belediyesi tarafından ilçemiz Atatürk Caddesi üzerinde kurulan Gerze Belediyesi İftar Çadırı 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayı’nın dördüncü gününde Ramazan’ın bereketini gözler önüne seriyor.

Birlik, beraberlik ve paylaşmanın önemini belirten Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy iftara gelen vatandaşlarla yakından ilgilenirken kiminin iftarlık yemeğini masasına kadar taşıyor, kimine ise sandalyesine kadar eşlik ediyor. 7’den 70 e vatandaşın gösterdiği ilgiden memnuniyet duyan Şensoy yaptığı açıklamada; “Hayat, paylaştıkça güzeldir. Hz. Mevlana’nın söylediği gibi; “Bir mum, diğer mumu tutuşturmakla bir şey kaybetmez.” Aslında bu söz bizim amacımızı anlatıyor. Hayırsever vatandaşlarımız ve esnaflarımızın da katkılarıyla İftar Çadırımızda verdiğimiz yemeğe ilgi yoğun oluyor. Soframızın bereketini paylaşmak, bizler için en güzel olgu. Vatandaşlarımızın yoğun ilgisine Allah’ın yardımıyla en güzel ve anlamlı şekilde karşılık veriyoruz. Buraya gelerek bizleri mutlu eden tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Mübarek Ramazan Ayı’nda Allahuteala dualarımızı kabul eylesin. Belediye Başkanlığı olarak, Mübarek Ramazan Ayı’nda kurduğumuz iftar çadırına maddi ve manevi destek olan, iftar çadırımıza gelerek bizlerle ekmeğini bölüşen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
partisiz
partisiz - 5 yıl Önce

10 tanet belki tuvaleti yapamayan bi bardak suyunu alamayan 80 yaşındaki yemeğini kes sapasağlam hali vakti yerindeki insanlara bedava yemek ver.su paralarına faturalarına zam yap birilerinin cebinden al bazı bedavacılarının boğazına yedir

Çamo
Çamo - 5 yıl Önce

Leyleğin ömrü lak lak la geçermiş

banner381
SIRADAKİ HABER