Hadi Hayırlısı

Ayancık Belediyesi ile Tuzla Belediyesi yaptıkları görüşmede kardeş belediye olunması yolunda ciddi adımlar attı.

Hadi Hayırlısı
   TBMM İç işleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Turgut Özcan, Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Ayancık Belediye Başkan Yardımcısı A. Adil Akın, , Kosidef Başkanı Bahattin Demircan ve yönetim kurulu üyeleri ile akşam yemeğinde buluştular.

  Düzenlenen akşam yemeğinde kardeş belediye olma yolunda görüş alışverişinde bulundular. Yapılan görüşmelerde belediyelerin birbirleri arasında bilgi birikimi, tecrübe paylaşımı, proje konularında yardımcı olmaları dışında farklı yerlerde yaşayan insanların birbirleriyle tanışıp kaynaşmasını amaçlayan kardeş belediyecilik uygulamasını kapsadığı belirtildi.

TBMM İç işleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, “ Her iki belediye de bundan sonraki süreçte karşılıklı olarak daha güzel çalışma ve projelere imza atacaklardır. Kardeş belediye anlayışı içinde birlik ve beraberliğin, dostluklarını daima pekiştireceklerdir. Her iki belediyemize ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’da;  Ayancık’ı ziyaret ettiğini ve olumlu duygularla Ayancık’tan ayrıldığını, kendi ilçeleri Tuzla’da da Ayancık’lı ve Sinop’lu çok sayıda hemşerisinin yaşadığından bahsederek, ileride bu dostluğun gelişmesi için her türlü adımı atmaya ve destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, “Yaptığımız bu görüşmelerin ilçemize olumlu yansımaları olacaktır. Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı’ya şimdiden desteklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, TBMM İç işleri Komisyonu Başkanı Ak Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy ve Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün’e hediye vermesi ile program son buldu.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2014, 15:50
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER