Halk eğitim Merkezinden Duyrulur

Halk eğitim Merkezinden Duyrulur Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nazım Aksu 15 – 29 yaş arası AB Sertifikalı ve istihdam garantili kursların açılacağını duyurdu.

Halk eğitim Merkezinden Duyrulur

Aksu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Müdürlüğümüz arasında imzalanan ve uygulamaya konulan Avrupa Birliği Projemizde, Restorasyon İşçiliği Alanında kurslar düzenlenecektir. AB Sertifikalı ve bir yıl istihdam garantili,  olan kurslarımız 10 ay sürecek olup; günlük 10 Avro cep harçlığı ödenecektir. Kurslarımıza aranan şartlar; (Bay-Bayan) 15 – 29 yaş aralığında olmak.

Not: Müracaatlar Gerze Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne bizzat yapılacaktır.

Son Başvuru Tarihi 29 Mart 2016’dır.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Mart 2016, 17:50

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

halk eğitim merkezi müdürümüz sayin nazim beyle istanbul feshanede tanişma firsati buldum...ağir başliliği ve bilgili,yüzü gülen ve samimi birisi olduğu kanantine vardim..işlerindede başarili bir müdür olduğuna olan itimadim sonsuzdur..kndisine başarlar diliyorum..ayrica bu etkinliğin gerzemiz halki için üyük önem arzedeceğinininde farkindayim...emeğine,katkilarina sağlik diyorum..uhdesind egörev yapan tüm memur arkadaşlarimi tebrik ediyorum...her birinin başarilari daim olsun diyor, saygilar sunuyorum..!1

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

alttaki yorumuma biri beğendim tuşuna biriside beğenmedim tuşuna basmiş..her ikisinede teşekkür ediyorum..etik davranmanin gereği olarak bunu ifade ediyorum...yorumumda aslind abeğenilmeyecek bir durum yok bence ama el oğlunun takdiridir saygiyla karşilamak lazim...ama o şahsa şunu sormadanda gecemiyeceğim;;;acaba benim yorum yaziş tarzimimi beğenmediniz,yoksa halk eğitim müdürünümü.???????eğer bir devlet memuru işgal ettiği makamda;;gerek kendi başarisini ve gerekse devletin başarisinin gerçekleşmesi için aldiği maaşin hak edilmesi yönünde elinden geleni yapabiliyosa, bu şahisin siyasi görüşü,nereli,kimin oğlu veya mezhebi beni asla ve aslaaa ilgilendirmez..ben onun o makamdaki öz verili çalişmasina ve milletine olan ,devletine olan ahdevefasina bakarim...yorumdaki temel amacimda buydu zaten. yoksaki biir müdürü daha büyük makamlara çikarmak için elimdede böyle bir yetkimde yok zaten...yiğidi öldür ama hakkini yeme demiş atalarimiz... saygilarimla..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gerzeli
gerzeli - 8 yıl Önce

sayın bodur sizi kimin beğenip beğenmediğini ne yapacaksınız,evlilik programı mı burası?

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

vAllahi kim beğenmezse beğenmesin ben sizi beğeniyorum ve takdir ediyorum güzel müdür,bundan gayrıda sizinle beraberim..birilerinin beğenmemesi benim adıma bir başarıdır..demekki meyva verriyorum demektir bu..ne mutlu bana...beğendim oğlu beğendim...gerzede ya insanlar azaldıııı,yada değerler bitmiş..sen ben kavgası olmasın bu,veya şu benden bu senden havası olmasın..benim gençlik yıllarımda da vardı, ondan sonrada devam etti demek hala kafa o kafa desenize...eğer böyleyse bir insan olarak hicap duyduğumu ifade ediyorum, üzülüyorum... bende gerzeye müdür atansam kimbilir benim içinde neler denilecek... vay beeeeeeeeee,vayyyyyyyyyy, zihniyet değişmemeiş..o yüzdendir herhal yerinde sayiyoruz,tuzu kurularin hariçindekilere yazik oluyor yazikkkkk....bilmemm bunun farkindamiyiz...???????işini yapan adam isterse düşamnim olsun takdir ederim,yanlişi olanida babam olsa da hiç bir babayiğit bana onu savun diyemez bu babamda olsa asla Allah indinde değişmez..zaten etik olanda budur.!

fatih usta
fatih usta - 8 yıl Önce

cok guzel ve gerekli bir calısma yas sınırı olmasaydı guzel olurdu emegi gecen herkese tesekurler.

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

değerli editör bey..yorumlarimizin kimle rtarafindan beğenilip, kimler tarafindan beğenimediğini görmemiz mümkünmü??,mümkünse nasil görebilirim acaab....saygilarimla..
Editör Notu: Bilinmiyor.

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

sayın değerli editör bey kardeşim,beyefendi ;;yaptığımız yorumlarda ve paylaşımlarda gerek facebook ve gerekse google de beğenen he rkşimse bunu grebiliyoruzda burada neden göremiyoruz acaba...mademki;; sitenize yapılan yorumların altına beğenenler, beğenmeyenler ibaresi koymuşsunuzda yormu yazan kişinin bunu görmesi neden bilinmez..????????? düzenlemesi mümkün değilmidir..? bence eğer bu teknik olarak mümkün olupda düzenlenemiyorsa hiç etik değildir....o zman kim kimi ayarlayabiliyorsa hemen bu konuda o kişilere verilen talimat gereği ;;;beğene veya beğenmedim tuluna bastırlacaktır.... bir hatırlatayım dedim inşAllah hata etmemişimdir.....kolaylıklar diliyorum..saygılarımla..!!!!!!!!!!!
editör Notu: ilgili firmaya gönderdik. ilginize teşekkürler.

HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

sayın editör bey bu etik davranışınızdan dolayı en samimi duygularımla sizi tebrik ediyorum...ilgi ve alakanız beni fazlasıyla menun etmiştir..başarılarınızın devamını temenni ediyor saygılar sunuyorum..!!!!!!!!!!!!!!


banner381
SIRADAKİ HABER