Halk Toplantısı Yapıldı

Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür Merkezinde Halk Toplantısı yapıldı.

Halk Toplantısı Yapıldı

İçişleri Bakanlığının ilgi (b) genelgesi gereğince 10 Şubat 2017 Cuma günü saat 11 00 da Gerze Belediyesi Sedat Işıdı Kültür Merkezinde yapılan sorunlar ile çözüm önerilerinin görüşüleceği toplantıya Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, Gerze Emniyet Müdür Vekili Aslı Özcan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Halit Kolukırık, Gerze İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özbay Akkaş ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Leyla Tuna katıldı.

Katılımcılardan söz alan Dikmenli Şehit Bahattin Dolma’nın babası Halit Dolma oğlu Mehmet Arif’in 2014 yılından bu güne kadar böbrek naklinin yapılması için kendisine söz verildiğini fakat bir netiyce alamadığını belirterek hızlandırılmasını yönünde talepte bulundu. Başka bir katılımcı Hasan Aslan ise Sinop Devlet Hastanesinde 6 tane çocuk doktorunun olduğuna dikkat çekerek ilçemiz devlet hastanesinde bir çok uzman doktor eksik olduğu gibi çocuk doktorunun olmadığını en azından görevlendirmeyle gelmesi yönünde talepte bulundu.

Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar gerekli notlarının alındığını ve kısa sürede gerekli makamlara bildirilerek sorunların çözülmesi yönünde çalışmaların başlatılacağını söylemesinin ardından toplantı sona erdi.





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2017, 12:52

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER