Hastane Yolundaki Sıkıntı Gideriliyor

Gerze Devlet Hastanesine ulaşmada meydana gelen sıkıntılar Kaymakamlıkta masaya yatırıldı.

Hastane Yolundaki Sıkıntı Gideriliyor

  Geçtiğimiz günlerde bir vatandaşın hastasını hastaneye ulaştırmada yaşadığı güçlüklerin Kaymakamlığa intikal etmesi üzerine 27 Haziran 2013 Cuma (aynı gün) Gerze Kaymakamı Metin Kubilay olaya hassasiyetle yaklaşarak, bölgede çalışmalarda bulunan karayolları, belediye ve kanalizasyon terfi merkezi inşaatı yüklenicisine yazılı talimat göndererek yön tabelalarının yapılması yönünde talimat verdi.

  02 Temmuz 2013 Salı günü saat 09.00 da Kaymakamlık Makamında, Kaymakam Metin Kubilay´ın başkanlığında toplanan heyette Gerze Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şevket Terkan, İlçe Sağlık Müdürü Halil İsa Çelik ve Karayolları Şube Şefi Bülent Karan yer aldılar.         

  Komisyon, hastaların en kısa sürede İlçemiz Gerze Devlet Hastanesine ulaşımlarının sağlanabilmesi ve tedavilerine başlanılabilmesi amacı ile geçen süre zarfındaki gelişmeler değerlendirildi. Komisyon Kaymakamın başkanlığında topluca hastane yolu güzergahına gitti. Yerinde yapılan incelemelerde, hastaneye ulaşım için çeşitli alternatif yol seçenekler belirlendi. Yön levhalarının konumları ve hastaneye ulaşımdaki karmaşanın ortadan kaldırılması için izlenilecek yöntemler belirlendi. Karayolları tarafından Gerze Devlet Hastanesi ibareli levhaların yerleri tespit edildi. Çalışmalar nedeniyle yapılabilecek güzergah değişikliklerinin Gerze Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürü yetkililerince günü gününe takip edilerek karayolları ile koordineli olarak uyarı ve ikaz levhalarının konumlarındaki değişikliklerinin takibi konusunda görevlendirilmesine karar verildi.

  Hastane yolu güzergahındaki incelemelerini tamamlayan Kaymakam Metin Kubilay Başkanlığındaki heyet daha sonra Gerze Devlet Hastanesini ziyaret ederek, hastalarla yakından ilgilendi, onlarla sohbet ederek hatırlarını sordu.


































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2013, 13:10
YORUM EKLE
YORUMLAR
sefer 57
sefer 57 - 11 yıl Önce

saat 18:00 dan sonra hastaneye dolmuş hattı olmadığından dolayı akşam iğne yaptırmak zorunda olan vatandaşlar taksi tutmak zorunda kalıyorlar ve ücret olarak taksi beklediği için 15 veya 20 tl ücret alıyor.bu fiyatta bir çok kesim için yüksek geliyor.hiç olmazsa dolmuş seferleri akşam 20:30 a kadar uzatılabilir. sayın kaymakamımızdan bu konudada yardım bekliyoruz.

fikret bayar
fikret bayar - 11 yıl Önce

sayın kaymakamımız gerçek bir devlet adamıdır,mütevazi ve alçakgönüllüdür,kendisi ile gerze emniyet müdürlüğü kadrosunda görev yapmakta iken çalışma fırsatını buldum,seni seviyorum sayın kaymakamım seni daha yüksek mevkilerde görmek istiyorum

banner381
SIRADAKİ HABER