Hastanede Yine Ne Oluyor

CHP Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara Gerze Devlet Hastanesinde Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları kadrosunun kaldırıldığı yönünde basın açıklaması yaptı.

Hastanede Yine Ne Oluyor

Gerze İlçe Başkanı İlknur Kara'nın yaptığı açıklaması; “İlçemizde hepimizin bildiği gibi 30 yataklı bir tek hastane bulunmakta olup, köy, kent ve dışarıdan ilçemize gelen insanlarla birlikte geniş bir kitleye sağlık hizmeti vermektedir. Nüfusun dörtte üç çoğunluğunun kadın ve çocuklardan oluştuğu bilinen bir gerçektir. Durum böyle iken hastanemizin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları kadrosunun kapatıldığı, kapalı olan kadrolara da doktor atamasının yapılamayacağını bilmekteyiz. Kadın ve doğum sayısında artış olmasına rağmen bu kadroların neden kapatıldığını bilmek ve yetkililere sormak istiyoruz.

Halkın birçoğu asgari ücretli yada daha az maaşla geçinmeye çalışırken başka hastanelerde tedavi görmek maddi ve manevi zaman kaybını artırıp, tedaviyi geciktirmektedir. Bu bağlamda tüm yetkilileri göreve davet ederken tüm Gerze Halkını konuya sahip çıkmaya çağırır, konunun takipçisi olacağımızı kamuoyuna duyururuz'” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2017, 19:11

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
SAMSUNSAGLİK
SAMSUNSAGLİK - 7 yıl Önce

hepi̇mi̇zi̇n bi̇ldi̇ği̇ hastanemi̇zi̇n 30 deği̇l 25 yatakli olduğudur.

gerze
gerze @SAMSUNSAGLİK - 7 yıl Önce

hastanenin 25 yataklı olması kadın doğum ve çocuk hastalıkları kadrolarının kapatıldığı gerçeğini değiştiriyor mu?

banner381
SIRADAKİ HABER