Hayır Çarşısına Davet

28.11.2014 Tarihinde İl Müftülüğümüz Kur’an Kursları öğretmen ve öğrencileri tarafından organize edilen ve Sinop’ta inşaatları devam eden Kur’an Kursları yararına Sakarya caddesinde açılan kermesin kurdelesini İl Müftüsü Mustafa Erkan kesti.

Hayır Çarşısına Davet

  Kur’an Kursu öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladıkları ürünleri kermeste satışa çıkardıklarını anlatan kermes sorumlusu Selma Korkmaz “ Kur’an Kurslarımız yararına bir kermes düzenlemeye karar verdik. İnşallah hayırlara vesile olur. İnşaatları devam eden kurslarımıza bir nebze de katkıda bulunabilirsek ne mutlu bize. Bütün öğrencilerimiz bu kermese çok katkıda bulundular. Hoca hanım arkadaşlarımız çok gayret gösterdiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kermeste mahalli yemekler, çeşitli gıdalar, çeyizlik eşyalar, ev tekstil ürünleri ve hazır giyim eşyalarının yanı sıra, el emeği göz nuru işlemeler de yoğun ilgi gördü.

Kermesten elde edilecek gelirin, Sinop’ta inşaatı devam Kur’an Kursları yararına sarf edileceği ve kermesin üç gün devam edeceği öğrenildi.

Haber: Celal Şenaslan Diyanet Tv-SİNOP





 

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 08:59
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER