Haziran Meclisi Toplandı

Gerze Belediye Meclisi belirlenen gündem gereği 06 Haziran 2013 günü saat 14.00 de Belediye Meclisi toplantı salonunda toplandı.

Haziran Meclisi Toplandı

  Belediye Başkanı Osman Belovacıklı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya üye Gülnur Özden dışındaki tüm üyelerin katıldıkları tutanakla tespit edildi. Toplantı için çoğunluğun sağlandığının anlaşılması üzerine Belediye Başkanının toplantıyı açış konuşmasından sonra gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Cemil Bayrak’a ait imar planı değişiklik talebi okundu ve ek madde olarak gündeme ilavesine oy birliği ile karar verildi.

Bir önceki toplantıda alınan karar özeti okundu ve oy birliği ile tasdik edildi.

  1. İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarının görüşülmesi:

a)Ekrem Doğruöz ‘e ait plan değişikliği talebi;

Arka bahçe derinliğinin artırılması ile ilgili talebin komisyon raporu doğrultusunda kütle işlenmesi talebinin reddine, ticari alana taranma talebinin kabulüne oy birliği ile karar verildi.

b)Barbaros Kalafat ve müştereklerine ait plan değişikliği talebi;

Komisyon raporu doğrultusunda taleple ilgili olarak Samsun Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulunun uygun görüşünün alınmasından sonra görüş doğrultusunda işlem yapılmasına oy birliği ile karar verildi.

c)Belediye Başkanlığına ait plan değişikliği talebi;

   Söz konusu plan değişikliği talebi komisyon raporu uygun görülerek oy birliği ile kabul edildi.

2.Belediye Otelinin kullanım hakkının şirkete devri konusunun görüşülmesi;

   Gerze Belediye Otelinin işletme hakkının belediye bünyesi içinde kurulu bulunan şirkete tahsis edilmesine ve Belediye Başkanı Osman Belovacıklı’nın şirket müdürü olarak görevlendirilmesine oy birliği ile karar verildi.

3.Gerze Meslek Yüksekokuluna spor sahası yeri tahsisi talebi;

Gerekçede ada pafta ve parsel numaraları ve yüzölçümü belirlenen alanın spor sahası yapılarak kullanılmak üzere 15 yıl süre ile Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokuluna tahsis edilmesine oy birliği ile karar verildi.

4. Kadir Şahin’e ait sokak ismi değişikliği talebi;

Kadir Şahin’e ait Toprak Sokak isminin Şahin Bey Sokak olarak değiştirilmesi talebinin oy birliği ile reddine karar verildi.

5.Ücret tarifesine madde eklenmesi konusunun görüşülmesi;

  Belediyece uygulanmakta olan ücret tarifesine hizmetin gereği olarak ortaya çıkan Kot kesit ücreti ve Tapu ücret bedeli maddelerinin eklenerek, ücretinin uygulamalardaki m2.miktarları esas alınarak belirlenmesine oy birliği ile karar verildi.

Ek: Madde: Cemil Bayrak’a ait imar planı uygulaması ile ilgili talebin ilgili kuruluştan gelen olumlu görüş doğrultusunda yerine getirilmesine oy birliği ile karar verildi.

Belediye Meclisinin Temmuz 2013 ayı toplantısının 04 Temmuz 2013 günü saat 14.00 de Belediye Meclisi toplantı salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verilerek toplantı sonlandırıldı.

 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2013, 11:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
GERZELİ
GERZELİ - 11 yıl Önce

sayin başkan belediyeye kazandirdiğin araç filosu için teşekkür edriz ama bir çoğuna da gerek yoktu,acil ihtiyacin olduğu şey çöp arabasıdır.toplanan çöplerin pis suları aracın arkasından yollara akmakta buda vatadaşın sağlığına kadar etki etmektedir.göreve geldiğinizden beridir bu işe bir çözüm getiremediniz.lütfen yazın sıcakları başlamadan bu işe bir çözum bulunuz.

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

sayın gerze'li arkadaşım size sormak istediğim hangi araçlar fazlalıktır ...sizi bir eleştiri çabasında görüyorum.... alınmışsa yapılan faaliyetlerde kullanılır gerze nin sürekli büyümek de ve ihtiyaçlarının artmak da olduğu düşünülürse fazla mal (ki bence bir fazlalık yok) göz çıkartmaz.
eleştiri yapıldığı kadar destek olunursa fazladan birkaç çöp arabasıda alınacaktır.....sonuçta sokaklara akan bir çöp suyu varsa bu herkesi rahatsız eder...

GERZELİ
GERZELİ - 11 yıl Önce

değerli arkadaşim fazla araçin alinmasinda tabiki sakinca yoktur,yalniz zabita ekibinin altinda son model kamyonet varken birde transit pikap lükse kaçmazmı? aciliyetin çöp arbasında olması gerekirken başkan bey bunu hiç ama hiç düşünmüyorelindeki eski çöp arabaları o kadar sağlamsa neden o araçları sahile çöp toplatmaya göndermiyorda yeni aldığı tek modern çöp arabasını gönderiyor oraya.eskilerini nereye mi gönderiyor gerzenin üvey evlat muamelesi gördüğü kendisine oy vermeyen seçmen bölgelerine ? neyse yinede sayın başkan bu hatayı düzeltirde yazın o sıcaklarında pis kokulara maruz kalmayız.saygilarimla

GERZELİ DEĞİL
GERZELİ DEĞİL - 11 yıl Önce

transit konusunda haklı olabilirsiniz ama zabıta aracı sadece zabıta tarafından mı kullanılıyor asıl soru bu olmalıdır...sonuçta burası gerze küçük bir kasaba nerede gerekirse orada kullanılır fazladır bir şey yoktur...bir çöp arabasının kaça malolduğunun araştırılması gerekir çöp arabası alda çöp arabası al

banner381
SIRADAKİ HABER