He Man’in Kılıcı Çalındı

Gerze liman mevkiinde bulunan çizgi film kahramanlarından He Man’e çirkin saldırı.

He Man’in Kılıcı Çalındı

  İlçemizde biri veya birileri halen belediye malını Devlet malı olarak görmemekte ısrar ediyor. Önceki yıllarda bazı sakil düşünceli şahıslar tarafından özellikle belediye malına zarar vermek bir alışkanlık haline gelmişti. Bu şahıslar umumi tuvaletlerin musluklarını kırar, ampullerini patlatır, duvarlarını yıkar, çiçeklerini söker bir şekilde zarar verirlerdi. Son dönemde azalan bu olayların baharın gelmesiyle sahil kenarlarında belediyeye ait çit, bank gibi kamu mallarına zarar verilirken çizgi film kahramanlarının heykellerine verilen zarara da tanık olduk.

  Yapılanın adının devlet malına zarar vermek gibi görünse de, devlet denen kavramı milletin oluşturduğu, zararın dolayısıyla milletin malına ve dolayısıyla kendi malına verildiğinin ayırdında olamayan bu şahıslara kızmak yerine zavallılıklarına üzüldük.

  Konu ile ilgili Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı'yla yapmış olduğumuz görüşmede Belovacıklı, “Yapmış olduğum bu hizmetler benim öz malım değil, sizler için yapılmış hizmetlerdir. Yapılan bu hizmetler ne amaçla tahrip edilir, anlamış değilim, insan kendi malına nasıl zarar verir. Yapılan hizmetlere zarar veren kişi veya kişileri görenlerin yetkili makamlara bildirmeleri bir vatandaşlık görevidir.” dedi.

Biz de bu hizmetlerin yerine getirilmesindeki maddi kaynağın bizlerden toplanan vergiler olduğunu ve dolayısıyla da zararın kendimize ait bir eşyaya verilmiş olacağını bir kez daha hatırlatmayı görev sayıyoruz.



Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 12 Mart 2013, 19:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
ERSAN ARAT  gerze belediyesi marangozuyum
ERSAN ARAT gerze belediyesi marangozuyum - 11 yıl Önce

sahilde bulunan cardaklari tam bes kez tamir ettik o kamelyalar ne zahmaetlerle yapiliyo bunlari yapan insanliğindan şüphe duymak lazim özellik belediye mallarina zarar vermeye calişiyolar inanin baska sehirlerde bu kadar belediye malina zarar veren bir yer daha yok her ne kadar bunlari yapmaya devam etselerde bizde yeniden yapmaya devam etceiz gerzenin cehresini değirtiren bu ahsap yapilari zarar verenkeri kiniyorum saygilarimla

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

...... sokacaktır.

banner381
SIRADAKİ HABER