Hedef Yeni Türkiye

Kurban Bayramı vesilesiyle konuşma yapan AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak “Halkla yola çıkan yolda kalmaz” derken TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, “Amacımız Yeni Türkiye’nin inşası için gerekli olan bütün adımları atabilmek.” dedi.

Hedef Yeni Türkiye

  06 Ekim 2014 Pazartesi günü saat 11 30 da Gerze AK Parti İlçe teşkilatında yapılan bayramlaşmaya TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, Sinop İl Genel Meclis Başkanı Şükrü Gündoğdu katılırken Gerze AK Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman ve ilçe teşkilatı ev sahipliği yaptı.

  Gerze AK Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman açılış konuşmasında davetlilerin bayramını kutladıktan sonra sözü AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak’a verdi. AK Parti Sinop İl Başkanı Cengiz Tokmak, “Hepinizin Kurban Bayramını kutlar tebrik ederim. İlde yapılan bayramlaşmaların ardından ilçe ilçe gezerek halkımızın bayramını kutluyoruz. Sadece seçimden seçime değil her zaman vatandaşımızla beraber onların derdiyle dertleşmeye onların istiyatı ve öncelikleri olmaya çalışıyoruz. Bizi de partinin kuruluşundan bu güne iktidar yapan AK Partinin bu özelliğidir.” diyen Tokmak, “Halkla yola çıkan yolda kalmaz, Sinop genelinde % 61,2 gibi önemli bir oranı yakaladık. Bu da bize doğru yolu gösteriyor.” dedi.

  Tokmak’ın konuşmasının ardından konuşma yapan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı AK Parti Sinop Milletvekili Mehmet Ersoy, “Hepinizin bayramını kutlar yeni ilçe teşkilatı binasının hayırlı uğurlu olsun. Emek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim, hoş bir yerde güzel bir bina olmuş ancak özellikle Cumhur Başkanlığı seçimlerinden sonra kazanmış olduğumuz moralle bir şey fark ettik, artık bayramlaşmalar ve buluşmalar için bu salonda yeterli olmayacak. 2015 genel seçimleri hazırlıkları şimdiden başladı. Hedefimiz belli daha güçlü bir iktidarda yolumuza devam etmek, Yeni Türkiye’nin inşası için gerekli olan bütün adımları atabilmek. Yeni Türkiye ne diye soranlara zaman zaman işte dün Amerika Devlet Başkanı Yardımcısı Türkiye’den Özür diledi, Yeni Türkiye’den kastımız buydu. Kaale alınmayan bir Türkiye’den Amerika’nın özür dilemesi işte Yeni Türkiye. Hale hazırda vaziyete baktığımız zaman alternatif bir iktidar olmaya alternatifsiz siyaset kurumu olmaya devam ediyoruz. Bizden başka yok." dedi.






















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 08 Ekim 2014, 10:08
YORUM EKLE
YORUMLAR
ak gerzeli
ak gerzeli - 9 yıl Önce

sayın vekil ezberlemiş her bayram aynı şeyleri konuşuyorsunuz.binanın hali ortada.salon büyümüş ama insan sayısı düşmüş.ona çözümünüz nedir ? ak parti türkiyede halkın gönlünde taht kurmayı bilmiştir.bunda kendinize pay biçmeyin.siz olsun il başkanı olsun ilçedeki bazı yöneticiler olsun insan kazanma derdinde değilsiniz.bunu herkes biliyor.sinoptan ekibi toplayıp gelmişsiniz.partiye gerçek emeği geçenler nerede?
sayın tokmak, halkla yola çıkan yolda kalmaz sinop genelinde yüzde 61,2 gibi önemli bir oranı yakaladık demişsiniz afedersiniz ama söylemlerinizle çok çelişiyorsunuz.sinop genelindeki başarı sizin eseriniz değildir.aynı başarıyı merkezde de görmek isterdik.her neyse aziz millet size en uygun cevabı zaten verecektir

banner381
SIRADAKİ HABER