Hepimizin Bir Öğretmeni Var

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

Hepimizin Bir Öğretmeni Var

  24 Kasım2013 Pazar günü saat 10 20 de Atatürk Anıtı önünde çelenk sunumu ile başlayan törene Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Emekli Öğretmen Ahmet Niyazi Şahin, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, MHP İlçe Başkanı Turgut Baş, CHP İlçe Başkanı İlknur Kara, kurum ve daire amirleri ve çok sayıda öğretmenler katıldı. Tören Gerze Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç’in çelenk sunumu ile başladı akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşımız okundu.

  Gerze Kız Teknik ve Meslek Lisesinin hazırladığı Gerze Kültür ve Sanat Merkezindeki programa geçildi. Programa, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Meslek Yüsekokulu Müdürü Yardımcısı Gökhan Ceylan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçemiz siyasi parti temsilcileri, kurum ve daire amirleri öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Program saygı duruşu ve Gerze Kız Teknik ve Meslek Lisesi Müzik Öğretmeni Müşerref Saçar eşliğinde İstiklal Marşımız okundu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç  konuşmasında,” Mustafa Kemal Atatürk’ün bize armağan ettiği 24 Kasım Öğretmenler Gününün yeni bir yıl dönümünü daha sizlerle kutlamanın engin bir sevinci ve mutluluğu içindeyiz. Çok kıymetli eğitim çalışanları, sevgili meslektaşlarım böyle anlamlı bir günde Cumhuriyetimizin kurucusu Başöğretmen Atatürk’ü ve görevi başında iken şehit düşen meslektaşlarımız ile ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi saygı, minnet ve rahmet ile bir kez daha anıyoruz. Ruhları şad oldun. Tüm öğretmenlerimizin eğitim paydaşlarımızın bu mutlu ve şerefli günü kutlarım.” dedi.

Mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Gerze Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğretmeni Elif Şahin konuşma yaptı. Aynı okul müzik öğretmeni Müşerref Saçar yönetiminde “öğretmen marşı” söylendi.

Mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreni gerçekleşti.

24 Kasım Öğretmenler günü konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Güngör Kırarslan ve Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı tarafından verildi.

Program sonunda Sedat Işıdı ve Semih Beşcanlar tarafından müzik dinletisi gerçekleştirildi.


















































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2013, 09:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mithat TUZCUOĞLU
Mithat TUZCUOĞLU - 10 yıl Önce

öğretmenler benim için en farklı ve değerli meslektir.yalnız bir gün değer vermek doğru değil.yukarıda geçen bir bal kabağı haberi bile öğretmenler günü haberinde çok fazla bakılmışsa size ve eğitime verilen önemin halini anlayın.ben artık öğretmenlerini ziyarete giden sokakta hatırını soran göremiyorum.eğitim ve öğretimin nereye doğru gittiğini görmeyenler biraz değil çok ama çok düşünsünler.yalnızca okul bahçesini gören notları soranlara diyorum .
kabak haberini küçümsemedim ayrıca o insanlarda işini iyi yapanlardan teşekkür ederim.

banner381
SIRADAKİ HABER