Her Şey Gerze için

Göreve geldiğinden itibaren çalışmalarına aralıksız şekilde devam eden Gerze Belediye Başkanı Cevat ŞENSOY halkın isteklerini yerine getirmeye devam ediyor.

Her Şey Gerze için

İlçemizde en büyük problemlerden birisi olan 19 Mayıs Mahallesi Atatürk İlkokulu üst tarafında bulunan yolu hizmete açmak için talimat veren Şensoy ekipleri harekete geçirdi. 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan alanda incelemelerde bulunan Belediye ekipleri yaptıkları kazı çalışmalarının ardından balans malzemesini yol sermeye başladı.

Çalışmalar hakkında vatandaşa bilgi veren Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy; “Vatandaşımız istedi, biz yerine getirdik. Halkımın isteği bizim için emirdir. İlçemiz 19 Mayıs Mahallesi’nde bulunan bölgenin yola açılmaması özellikle yaz aylarında artan nüfusumuzda trafik problemlerini gün yüzüne çıkartıyordu. Bu doğrultuda da çalışmalarına başladığımız yol büyük önem arz etmekteydi. Vatandaşlarımın isteği doğrultusunda harekete geçerek yolda incelemelerde bulunduk ve çalışmalarımıza başladık. Balans malzemeyi yola sererek problemi büyük oranda çözmüş olacağız. İlçemize ve mahalle sakinlerine hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER