Hikmet Anıl Öztekin Gerze’de

Ünlü yazar Hikmet Anıl Öztekin Gerze'de

Hikmet Anıl Öztekin Gerze’de

Gerze İlim Yayma Cemiyeti ve Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin katkılarıyla ilçemize gelen Hikmet Anıl Öztekin Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonundaki keyifli geçen ve ilgiyle izlenen söyleşisinden sonra okurlarına kitaplarını imzaladı. Program İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yalçın Kurt'un hediye takdimi ile sona erdi. Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesindeki programın ardından Gerze Meslek Yüksek Okulunda da okurlarıyla kısa bir söyleşi gerçekleştiren Hikmet Anıl Öztekin kitaplarını üniversiteli okurlarına imzalayarak buradaki programını da bitirdi.

Hikmet Anıl Öztekin; Trabzon doğumlu, İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu Gemi İnşaat Mühendisi. Ne için varsa, onla meşgul, yolcu…

Kitaplarda yazılanlar gerçektir evet Elif diye biri vardır. Vardı. ” Uzaktan sev dedi ustam uzaktan sev ki Aşkın imana dönüşsün”. Elif Hakk’a yol olmuştur. Elif Rabbi sevmek için sebeplerden biri olmuştur. Rabbe yürümek için sebep edilen bir sevdanın adı olmuştur…

2004..
Elif Hikmet’in elinden alınmış, Hikmet’in Elif’e yazması engellenmiştir. Hikmet de ” madem Elif’e yazamıyorum, ben de Elif’i kendime yazacağım, öyle yazacağım ki bir gün de Hakk murad edecek ve onu bana yazacak ” demiştir..

2014..
Tam 10 yıl sonra Hikmet Elif’e olan duaları muhabbeti ile birlikte “Elif gibi Sevmek” adlı kitap doğmuş ve 2014 yılının en çok okunan kitabı olmuş ve artık bir sevda hikayesine dönüşmüştür..

” Sevmek belki bir gün okur diye şair olmaktır…”

Elif gibi Sevmek kitapları Hikmet’in 10 yıldır görmediği Elif’e dualarıdır uzaktan muhabbetleridir.. Elif gibi Sevmek kitabındaki şiirler yaşanmış ve gerçektir ve Elif belki bir gün okur diye yazılmıştır. Hikmet Anıl Öztekin bir şair ya da yazar değildir. 28 yaşında abiniz, kardeşiniz, dostunuz ve derttaşınızdır. Bildiği, yapabildiği tek şey Elif’e olan sevdasıdır.

Hikmet Anıl Öztekin’in kitapları:

1- Elif gibi Sevmek ( Ocak 2014′te çıktı) ( 01.05.2016 ya kadar toplam 600.000 adet basılmıştır )

2- Elif gibi Sevmek 2 Aşk-ı Tevekkül ( Kasım 2014′te çıktı ) ( 01.05.2016 ya kadar toplam 400.000 adet basılmıştır )

3- Eyvallah ( Haziran 2015′de çıktı ) ( 01.05.2016 ya kadar toplam 300.000 adet basılmıştır )

4- Eyvallah-2 ( Mayıs 2016′da çıktı ) ( İlk baskı olarak 250.000 adet basılmıştır )

 

Herkesin bir derdi vardır. Bazıları geçer, bazıları geçmez. Bazıları anlatılır bazıları da anlatılmaz. Bazen de anlatmak istersin ama dinleyecek kimseyi bulamazsın. Bilirsin, muhabbettir ihtiyacın ama edecek kimse yoktur. İşte bu kitap bunun için, dertleşmek için yazıldı. Yalnız olmadığını bil diye yazıldı. Muhabbet için, muhabbetle yazıldı…

Biraz yağmurun, biraz da hüznün düştüğü gecelerde bu kitabı okurken şunu hissedeceksiniz;

” Hala dertleşebilecek birileri varmış bir yerlerde 

Ve Hikmet Anıl Öztekin Gerze İlim Yayma Cemiyeti ve Gerze Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin katkılarıyla 22 Kasım Pazartesi  saat 10:00'da Allah dostu derttaşlarıyla buluşmaya geliyor. Söyleşi ve imza programımız ücretsiz olup tüm gönül dostlarımız davetlidir.





 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2016, 16:21

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER