HİZMET YARIŞINDA EKİCİ'DE VARIM DEDİ

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze AK Parti Belediye Meclis Üyesi A. Adaylığı için Cihan Ekici başvuru yaptığını açıkladı.

HİZMET YARIŞINDA EKİCİ'DE VARIM DEDİ

Yaklaşan 2019 Yerel seçimleri Gerze Belediye Meclis Üyesi için aday adayı olan İlçemiz Müteahhitlerinden Cihan Ekici 4 Aralık 2018 Salı saat 18 30 da Gerze AK Parti İlçe Başkanlığı binasında İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir’e aday adaylık dosyasını vererek başvurusunu yapmış oldu.

Gerze Belediye Meclis Üyesi için aday adayı olan İlçemiz Müteahhitlerinden Cihan Ekici gittiği aday adaylık başvurusunda Gerze ilçe başkanlığında Gerze AK Parti İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, Gerze AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu, İl Genel Meclis üyesi Ahmet Burma yönetim kurulu ve partililer karşıladı.

İlçemiz Müteahhitlerinden Cihan Ekici konuşmasında; “Gerze ve bütün Gerzeliler için en sağından en soluna kadar hakkın ve haklının temsilcisi olmak için Belediye meclis üyeliği aday adaylık başvurumu yaptım.

Başta Gerze ilçe Başkanı ve Teşkilatımızın ana kademede görevli yönetim kurulu üyelerine sayın kadın kolları Başkanı, Gençlik kolları Başkanı, İl ve Belediye Meclis üyelerine partimizin her daim destekçi konumdaki parti üyelerimizin teveccühlerine teşekkür ediyorum. Gerze için hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2018, 15:46

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER