İki Yemek Bir Arada

Belediye Başkanının kamu kuruluşlarının daire amirlerine verdiği iftar yemeği aynı zamanda Kaymakam Metin Kubilay’a veda yemeği gibiydi.

İki Yemek Bir Arada

  Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve Eşi Gülhanım  Belovacıklı’nın ev sahipliği yaptığı iftar yemeği bir bakıma 01 Ağustos 2013 tarihinde ilçemiz Kaymakamlığı görevinden ayrılarak yeni görev yeri Tekirdağ-Çerkezköy’e gidecek olan ilçemiz Kaymakamı Metin Kubilay’a veda yemeği niteliğinde idi.

  Gerze Belediyesi Otelinde 30 Temmuz 2013 Salı günü gerçekleştirilen iftar ve veda yemeğinde başta Kaymakam Metin Kubilay ve eşi Füsun Kubilay olmak üzere, Cumhuriyet savcısı Ali Can Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Şardağ, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlçe Müftüsü Ömer Yay, CHP Gerze İlçe Teşkilatı, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, MHP Gerze İlçe Başkanı Turgut Baş ile ilçede görev yapan tüm kurum ve kuruluşlarının daire amirleri tam kadro hazır bulundular.

Belediye Başkanı ve eşinin tüm konukları kapıda karşıladığı ve tek tek ilgilendiği yemek son derece samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirildi.

Yemek İlçe Müftüsü Ömer Yay’ın yemek sonrası yaptırdığı dua ile sona erdi.



































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2013, 15:17
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER