İkinci Hatta Dur

Gerze Sinop hattında çalışan iki hattan biri durduruldu.

İkinci Hatta Dur

  Gerze Belediyesinin çalıştırmakta olduğu Gerze Sinop hattını özelleştirmesi sonucu haksız rekabetin ortaya çıktığı iddiası ile ilçede faaliyet gösteren Gerze Minibüsçüler kooperatifinin Samsun 2. İdare mahkemesine başvurması sonucu başlayan mahkeme 21 Ekim 2012 Pazar günü itibarıyla araçların durdurulması kararını almasıyla sonuçlandı

  Alınan karara Minibüs sahipleri tepki göstererek araçlarına çeşitli sloganlar yazarak belediye dükkânlarının önünde park ettiler.









Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2012, 11:22
YORUM EKLE
YORUMLAR
vatandaş....
vatandaş.... - 11 yıl Önce

19.10.2012 cuma günü saat 17.20 den sonra saat 18.30 a kadar bekleyen vatandaşlarmı karar vermiş buna yoksa hayatları boyunca gerze-sinop arasında hiç minibüse binmeyenlermi ?

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

haksız rekabeti yapan kim acaba?!?ajnan abi 3,5 a götürüken 5 liraya götürüyor dolmuşçular öğrenciiler 2,5 a giderken şimdi 4 e gşdecekler?bu işin önüne taş koyanlar hiç mi gurbette çoluğunuz çocugunuz yok?belediye neden servis koymuyor?ikinci hattın kime zararı var vatandaşın faydasına,ucuza gitmesi engellenen gerze halkı susma?şikayet edeceğinize halkı uygun fiyata götürün sizde kazanın vatandaşta kar etsin.bu zamana kadar iyi sömürdünüz gerzelileri elimiz mecbur diye!?

GERZELİYÜK DEDÜKYA
GERZELİYÜK DEDÜKYA - 11 yıl Önce

rekabet etmekten korkanlar bilinki kendi menfaatlerini gerzenin önünde tutmuşlar gerzeliyi tek fiyata mahkum etmişlerdir.buyrun kaldıralım demokrasinin naaşını...

vatandas
vatandas - 11 yıl Önce

ya herkes kendini menfatini dusunuyo bence adalet yerini bulmus 33 kisi ordan ekmek yiyor herkes 1 liranin pesinde erfelek 26.km 5 tl ayancik 56.km 9 tl gerzede 39 km 5.tl gayet normal

GERZLİYİM
GERZLİYİM - 11 yıl Önce

benim oğlum sinopa dersaneye gidiyor ben işciyim cocu nasıl gerze birlikle göderiyim sizlere soruyorum ama gerzede hicbirşeyin rakibi olmayacak hersektörde istemiyor burda biz vatandaş eziliyoruz şünkü tekele bağlamışlar

GerzeLi
GerzeLi - 11 yıl Önce

sen baya zenginsin.anlaşılan minübüste hiç üst üste gitmedin.biz ne parasından ne de tekelleşmiş minübüslerden memnun değiliz.yorum yapmadan önce şahsını değil toplumu düşün.

gerzeli vatandaş
gerzeli vatandaş - 11 yıl Önce

ben işten 5te çıkıyorum.gerze birliğin 5 arabası erken dolduğu için gitmiş oluyor.dolmazsada 5.30u bekliyorum.ikinci hat 5 ise 5de kalkıyor.5.30 ise 5.30da kalkıyor.bnce çok önemli bu.ben hem 1.5tl fark verip bekleyecegime bir ekmek alır erken ewime giderim daha iyi.ikinci hat geri gelsin!!!!!!! 5 liraya gitmek isteyen yine gitsin!

gerzeli
gerzeli - 11 yıl Önce

bu olayın sorumluları bu davayı acarekn belediye arabalarının servislerine son verirken halka ne sormuşlar acaba? arkadaş herkes kendı kazandıgı paranın hesabını yapsın siz para kazanıyosunu zevinize getiriyosunuzda bu adamlar napıyo? şu dunyada herkes kendı ekmek parasının derdinde eger arabalarınıza ragbet varsa ne mutlu sıze ama biz gerze belediyesi arabalarıyla gitmeyi tercih ediyorsan ne yapacağız?


banner381
SIRADAKİ HABER