İl Özel İdaresine 14 Yeni Araç

Çevre Bakanlığından gönderilen araçların tanıtımı Hükümet Konağı önünde yapıldı.

İl Özel İdaresine 14 Yeni Araç

İl Özel İdaresi araç parkına yeni katılan araçların tanıtım törenine; Sinop Valisi Yasemin Özata, Garnizon Komutan V. Jan. Yarbay Temel Çetinkaya, AK Parti Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, Sinop Belediye Başkanı Baki Ergül, İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Gündoğdu, Sinop İl Özel İdaresi yetkilileri, daire müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Sinop İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Eravcı törende yaptığı konuşmada; “ Sinop İl Özel İdaresi diğer hizmetlerinin yanında, 470 köy ve 1481 ünitesiyle toplamda 1951 köy ve mahalleye içme suları, kanalizasyon ve benzeri altyapı hizmetleri vermektedir. Sinop genelinde İl Özel İdaresi yol ağı 10 katına ulaşmıştır.

Bu anlamda daha etkin ve süratli hizmet için önceliğimiz olan 8 adet greyder, 1 adet loder (yükleyici), 1 adet silindir ve 1 adet çekici, İl Özel İdaresi kaynakları ile satın alınmış olup, bunların toplam maliyeti 5 milyon 365 bin 618 liradır. Ayrıca Çevre Bakanlığınca da 540 bin 228 lira değerinde 3 adet çöp toplama kamyonu Sinop İl Özel İdaresine verilmiştir” dedi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2015, 13:10

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Gürhan Tanga
Gürhan Tanga - 9 yıl Önce

elin oğlu marsa gönderilecek araç için bile böyle şeylere gerek duymuyor.avrupa da bugibi açılış kültürü 60 yıl önce sona erdi..görgüsüzlük işte böyle birşey.halktan aldığın vergileri ona hizmet ederek geri ödersin aldığın makinaları göstererek değil..tanrı bize azbucuk dünyayı takip eden bisiklete binen, yürüyen,kendi aracını knedi kullanan mülki amirlerle tanşmayı nasip etsin....

banner381
SIRADAKİ HABER