İlçe Müftüleri Gerze’de Toplandı

Sinop İl Müftülüğüne bağlı İlçe Müftüleri Ocak ayı toplantılarını 21.01.2015 Çarşamba günü Gerze’ de gerçekleştirdi.

İlçe Müftüleri Gerze’de Toplandı

  Sinop İl Müftüsü Mustafa ERKAN başkanlığında yapılan toplantıya Dikmen İlçe Müftüsü Hanefi ÇAKMAK, Ayancık İlçe Müftüsü Ömer ERGÜL, Saraydüzü İlçe Müftüsü Mehmet SÜSÜN, Erfelek İlçe Müftüsü Mikail ÖZKAN, Durağan İlçe Müftüsü Safi ÇINAR, Türkeli İlçe Müftüsü Nazım KEÇECİ, Boyabat İlçe Müftüsü ve ev sahibi olarak ta Gerze İlçe Müftüsü Ali IŞIK katıldı. 

Toplantıda İlimiz ve İlçe Müftülüklerince yürütülen hizmetlerin daha etkin ve verimli bir şekilde yapılabilmesinin sağlanması, mevzuatla ilgili genel konuların istişare edilmesi, hizmetlerde metod ve görüş birliğinin sağlanması, vaaz, irşat ve rehberlik faaliyetlerinin düzenlenmesi, Türkiye Diyanet Vakıf Şubelerinin yeniden yapılandırılması, İmam-Hatipler, Müezzin-Kayyımlar, Kur’an Kursu Öğreticileri ve personelin sorunları, din görevlilerine yönelik Hizmet İçi Eğitim Kurslarının çeşitlendirilmesi vb. konuların yanı sıra idari konular görüşüldü.

Toplantı sonrası düzenlenen yemeğe Gerze Kaymakamı Bülent BAYRAKTAR ve Gerze Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI’ da iştirak etti.

Haber: Celal ŞENASLAN Diyanet Tv-SİNOP





Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2015, 11:31

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER