İlçemize Hayırlı Olsun

Gerze Belediyesi araç floşuna bir yenisini daha ekledi.

İlçemize Hayırlı Olsun

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte ilçemizde hızla artan nüfusa karşı Şirin Gerze’nin doğal görünümüne yakışmayan ve zarar veren çöp atıklarından biran önce kurtulabilme amacıyla alınan Çöp aracı hizmete girdi.7/24 hizmet verecek olan araçlar artık mahallelerin kirli görüntüsünden daha hızlı biçimde kurtaracaklar.

Belediye Başkanı Osman BELOVACIKLI konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Belediyemiz hizmet araçlarını gün geçtikçe geliştiriyoruz. Özellikle yaz aylarında ilçemizin en büyük sıkıntılarından birtanesi çöp konusu. Mahallelerimizde biriken çöpler vatandaşlarımıza ve ilçemize yakışmayan görüntüler veriyor. Yeni aldığımız çöp aracıyla birlikte artık çöp hususunda daha hızlı müdahalelerde bulunacağız. İlçemize hayırlı ve uğurlu olsun.” İfadelerini kullandı.

Gerze Gündem Haber

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
Cemaleddin
Cemaleddin - 7 yıl Önce

insAllah köylerdende kimyevi atiklar toplanirda ilcede cevre bilinci oturtulur.
köy hizmetlerinden,köy yollari alz zemin sertlestirilimeli. yollar karadeniz gibi dalgali,bozuk. birde sarnic cayi ile sarimsak cayinin birlestigi yere 30-40 metrelik bir set cekilip (üzeri yol) yapay göl olusturlursa dag turizmi daha cok cabuk gelisir. shan kayasina ucus sporlar tam ortasindan kemer gibi yaya yolu sarimsak cayina paralel.aynen ispandada/ malagadaki dag gibi yani

banner381
SIRADAKİ HABER