İlköğretim Haftası Kutlandı

2014-2015 öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı Atatürk Anıtı’nın önünde yapılan çelenk sunma töreninin ardından Atatürk İlkokulu’nda devam etti.

İlköğretim Haftası Kutlandı

  Sunumunu Atatürk Ortaokulu öğrencileri Nursima Bedir ve Kübranur Köse tarafından yapılan çelenk koyma törenine Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Gerze Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, CHP İl Genel Meclis Üyesi Necmettin Çakır, Gerze Sağlık Müdürü Dr Halit Kolukırık, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Gerze Liman Başkanı Rüstem Akçay Gerze Özel İdare Müdürü Mustafa Biga, Yedaş İşletme Şefi Cemil Bekar, PTT Müdürü Rıza Belovacıklı, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

  Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla sona eren çelenk koyma töreni saat 10 30 da İlköğretim Haftası Kutlamaları çerçevesinde Atatürk İlkokulu bahçesinde çeşitli etkinliklerle devam etti.

Atatürk İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Gerze Garnizon ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Murat Özcan, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Gerze Emniyet Müdürü Ünal Arslan, Okul Müdürleri, Kurum Müdürleri ve çok sayıda öğrenci velileri katıldı.






































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2014, 11:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
veli
veli - 10 yıl Önce

sayın kaymakamım değerli yetkililer:bilindiği üzere karlı okulu ilk okul oldu.sizden ricam o okulu sıklıkla ziyaret ediniz.şu anda okul o kadar bakımsızki sınıflar pis ve kirli.önemli okulda hizmetli dahi yok.küçük yavrularımız için lütfen.onlarda eşit şartlarda eğitim alsınlar.

....
.... - 10 yıl Önce

bunları değil asıl gidinde bı haşim zehta tarı ortaokuluna orda eğitim verilmeye çalışılan okulun rezilliğini göründe onu haber yapın çocuklar okul bahçesinde değil inşaat bahçesinde oynuyorlar.. hijyensiz bakımsız sınıflarda derse giriyorlar çocuklarımız tehlikede hem sağlık hem eeğitim açısından velilerde mutsuz evi gazıye yakınken garajdaki trafikten geçirmek zorunda kalarak evlerine uzak olan okula götürmek zorunda kalıyorlar.. minicik çovuklarda evleri haşime yakıken gaziye gitmek zorunda kalıyorlar garajda trafik çok bir trafik lambası bile yok okula giderken okulda inşaat olması okulun bakımı hertürlü çocuklarımız tehlikede ve buda çocuklarımızın okula isteksiz gitmesine ve eğitimden soğumasına sebep oluyor bunun bedelini kim ödeyecek... ilgilenenlere duyrulur sizde basın olarak insanlarımızı bilinçlendirin bu inkar edilecek birşey değil gözle görünür birşey.. okulun halini gelin göründe ondan sonra kutlama yaparsınız..

banner381
SIRADAKİ HABER