İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Haftasını Kutladı.

Kutlamada katılımcılar Peygamber Efendimizin özelliklerini öğrenme ve tanıma fırsatı buldular.

İmam Hatip Lisesi Kutlu Doğum Haftasını Kutladı.

  Gerze Kültür ve Sanat Merkezinde saat: 20.15 de gerçekleştirilen kutlamaya Gerze Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Emniyet Müdür V. Başkomiser Ayhan Şardağ, İlçe Müftüsü Ömer Yay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Enver Öz, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı Kadir Gündoğdu, Gerze İmam Hatip Lisesi Müdürü Şükrü Çetin, okul öğretmenleri ve öğrencileri katıldılar.

  Sunumunu okul öğrencilerinden Sümeyye Sucuoğlu ve Rukiye Gürcan’ın gerçekleştirdikleri programda, konuklar kapıda karşılanarak kendilerine çiçek ve kırk hadis kartelası dağıtıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından öğrenci Soner Bakal, Kur’anı Kerim tilaveti okudu. Okul Müdürü Şükrü Çetin’ in kutlamanın anlam ve önemini belirttiği ve yüce insan Hz. Muhammet’in hayatından ve üstün vasıflarından örnekler sunduğu konuşmasında sonra, okul bünyesinde düzenlenen mektup ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler eserlerini okudular ve katılımcılardan büyük alkış aldılar. Okul öğrencilerinin ilahiler ve dualar okumasının ardından, öğrenciler Ayşe Betül ve Kerem Kaya peygamberimizden hadisler sundular. Ebru Taş’ın “Ben Böyle Olmamalıydım” şiirinin ardından öğrenciler tarafından yapılan peygamberimiz konulu oratoryo büyük bir beğeni ile izlendi ve alkışlandı.

İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen tiyatro gösteriminin ardından kutlama çıkışta konuklara yapılan lokum ikramı ile sona erdi.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2013, 09:46
YORUM EKLE
YORUMLAR
MELİKE ÇAKIR
MELİKE ÇAKIR - 8 yıl Önce

kutlu doğum güzeldi̇

banner381
SIRADAKİ HABER