İş Yine Belediyeye Düştü

Sahildeki öğretmenevi inşaatının ön yüzü devasa fotoğraflarla örtüldü.

İş Yine Belediyeye Düştü

  Yıllardır Gerze kamuoyunun gündemini meşgul eden, kurumlar ve siyasiler arasında polemiklere neden olan sahildeki öğretmenevi inşaatının ön yüzü büyük ebatlı Gerze fotoğrafları ile kapatılarak mevcut görüntü kirliliği önlendi.

Yaz mevsiminde Gerze turizminin kalbinin attığı sahilde atıl vaziyette bulunan ve çirkin görünümü ile yerli yabancı tüm konukların dikkatini çekerek, haklı eleştirilerine maruz kalan inşaat, turizm sezonuna girmekte olduğumuz şu günlerde, bundan evvel olduğu gibi bu yılda, Gerze Belediyesi tarafından Gerze’nin çeşitli güzelliklerini yansıtan devasa fotoğraflarla kapatıldı.

Gerek doğa şartları ve gerekse sorumsuz kişilerce her yıl kullanılamaz hale gelen ve getirilen bu tahribat her yıl yüksek maliyetlerle belediye tarafından giderilmeye çalışılıyor. Bu konuda bilgisine başvurduğumuz Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, “ ya yağmur ve rüzgardan, ya da kendini bilmez kişilerce yapılan tahribatı, ekonomik geleceğini turizmde arayan ilçemize bu anlamda zarar gelmemesi adına gidermek maalesef belediye olarak bizlere düşüyor. Mülkümüzü geri verin, onu ilçeye yakışır bir tesis haline getirelim diyoruz, ucuz siyasi hesaplar yüzünden bilinen çevrelerce engelleniyor. Biz de çözümü bu çirkin görüntüyü, bu yöntemle kamufle etme yoluna gidiyoruz. Bugüne kadar bu işlem için belediye bütçesinden çıkan rakam Yaklaşık 10.000.TL.dır” dedi.








Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2015, 10:30

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
vatansever
vatansever - 9 yıl Önce

teşekkürler osman başkanım.enazından görüntü kirliliği kalmamış.

banner381
SIRADAKİ HABER