Isherlohn Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri Ayancık'ta

Ayancık, Almanya'nın isherlohn şehrinden gelen ve toplamda 14 kişiden oluşan isherlohn Belediyesi gönüllü Kadın Meclisi üyelerine ev sahipliği yapıyor.

Isherlohn Belediyesi Kadın Meclis Üyeleri Ayancık'ta

  Ayancık'lı hemşerilerimizin yoğun olarak yaşadığı Isherlohn Belediyesi ve Gönüllü Kadın Meclisinin birlikte oluşturduğu ' Birlik ve Kardeşlik' projesi adı altında gerçekleştirilen gezi ve ziyaret programına Ayancık Belediyesi ev sahipliği yaptı. Asider ve UETD üyesi Sabri Çevik önderliğinde Ayancık’a gelen heyette Asider, Beyaz Ay, UETD, DTİP gibi dernek üyeleride bulunuyor. Belediye Başkanı Ayhan Ergün'ün işlerinden dolayı şehir dışında bulunmasından dolayı gelen heyeti Belediye Başkan V. Zeki Gürleyen ve Belediye Başkan Yardımcısı A. Adil Akın karşıladı.

  Ziyaret programı ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Belediye Başkan Yardımcısı A. Adil Akın '' Isherlohn şehri Ayancık'lı gurbetçilerimizin yoğun olarak yaşadığı bir şehir. Geçtiğimiz aylarda isherlohn Belediye Başkan’ının da içinde bulunduğu heyeti ilçemizde ağırlamıştık. Şimdi de isherlohn Belediyesi gönüllü kadın meclisi üyelerinden oluşan bir grubu ilçemizde ağırlıyoruz. Birlik ve Kardeşlik projesi adı altında gerçekleştirilen organizasyonda hedefimiz ilçemizi ve halkımızı en iyi şekilde tanıtmak ve temsil etmektir'' dedi. Ayancık, bölgesi ve halkını tanımaya yönelik sosyal ve kültürel bazda bir takım incelemelerde bulunacak olan heyet 19 Eylül Cuma günü Ayancık’tan ayrılacak.




 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 15 Eylül 2014, 10:52
YORUM EKLE
YORUMLAR
Y.ozan
Y.ozan - 10 yıl Önce

evet dogru ayancik ve türkeli hemserilerimizin cok yogun oldugu bir sehir iserlohn eskiden bazen soruyorlardi sinopmu büyük,ayancikmi diye;!

banner381
SIRADAKİ HABER