Işıdı Öğrencilerini Unutmadı

Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenlerinden Sedat Işıdı 35. yılında öğrencilerine son karnesini verdi

  Ankara Gazi Üniversitesi Hastanesinde yapılan tetkikler sonucu başında görülen tümör nedeniyle 16 Nisan 2014 Çarşamba günü ameliyat olduktan sonra Ankara’da tedavisi devam eden Gerze Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğretmenlerinden Sedat Işıdı tedavisine kısa bir ara vererek öğretmenlik hayatının 35. yılında öğrencilerine son karnesini verdi.

Öğrencileri karşısında duygulanan Sedat Işıdı sağlığı konusunda bilgi verdikten sonra, “Sizleri görünce çok mutlu oldum. Sağlığımın olumlu yönde gitmesini siz öğrencilerime borçluyum çünkü beni ayakta tutan sizden gelen mesaj ve mektuplar oldu. Hepinize teşekkür ederim.” dedikten sonra sınıfındaki her öğrenci için farklı farklı almış olduğu kitapları dağıttı.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2014, 21:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 10 yıl Önce

sen;;b enim yıllardır tanıdğım ve tanımaktan büyük onur ve gurur duyduğum komşum ve güler yüzün, satgınla herkesin takdirini kazanmıiş birisisisn...güzel adamların hayatıda tıpkı senin çizginde olanalrın gibi gibi güzel geceçektir...ben ve ailem;; dularımızı esirgemiyouz, ,,iyi niyet teadilerimiz hep seninle olsun isityor ve diliyoruz...daha sağlıklı, zinde, huzurlu ve mutlu bir yaşam temenni ediyoruz ve bodur ialesi olarak muhabbetlerimizi gönderiyoruz, annenizinde elelrinden öpüyoruz...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bülent eryılmaz
bülent eryılmaz - 10 yıl Önce

güzel insan,bu engeli de kolaylıkla aşacağına olan inancımla, mücadelende başarılar dilerim.

MEHMET GÜLERYÜZ
MEHMET GÜLERYÜZ - 10 yıl Önce

sedat hocam,sen hep sakiliğinle etrafına huzur verdin,yine vereceksin.

şener akın
şener akın - 10 yıl Önce

değerli öğretmen arkadaşım acil şifalar dileriz.

Hatice BİRER AYPARLAK
Hatice BİRER AYPARLAK - 10 yıl Önce

sevgili sedat hocam ;siz hep iyi insandiniz sizi seviyoruz.

Ahmet AKIN
Ahmet AKIN - 10 yıl Önce

eğitimci çınar ağacı gibidir. asırlıktır , dimdik ayaktadır. gurbetten de olsa seni öğrencilerinin arasında görmekten mutlu oldum sedat hocam. benimle yüzyüze gelmemiş olabilirsiniz. önemli değil. biz eğitimciler türkiye cumhuriyetinin eğitimi ve gelişmesi için eğitim taşının altına elimizi gönüllü koymuşuz.sedat hocam sağlığına kavuşman en büyük dileğimiz ve duamız.hanımınızın yanınızda duruşunu da ayrıca alkışlıyorum. 35 yılını doldurmuş bir eğitimci olarak , rize semalarından selâm ve saygılarımı gönderiyorum.
mustafa yoğurtçu bey kardeşim ; sedat ışıdı hocam için yaptığın çalışma harika olmuş ,ellerine sağlık. selâmlar saygılar.
Öğr.Gör. Ahmet AKIN
R.T.E.Üniversitesi
Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu
RİZE

Cengiz ACAR
Cengiz ACAR - 10 yıl Önce

meslek yaşamında tüm zorlukları yendin,aynı başarıyı sağlık alanında da göstermen en büyük temennim.

çorbacı mustafa saraç ordu
çorbacı mustafa saraç ordu - 10 yıl Önce

mustafa beye teşekkür ederim sedat beyi yanihocamızı bizlereyansıttığı için hocama tekrar gecmiş olsun selam ve saygılarımısunarım


banner381
SIRADAKİ HABER