İstanbul’da Görkemli iftar yemeği.

Sultanbeyliği Sinop Gerzeliler Kültür ve yardımlaşma derneği İstanbul’da yaşayan Gerze’li hemşerilerini iftar yemeğinde bir araya getirdi.

İstanbul’da Görkemli iftar yemeği.

  Sultanbeyliği Sinop Gerzeliler Kültür ve yardımlaşma derneği tarafından verilen iftar yemeği 04 Ağustos 2012 Cumartesi günü akşamı İstanbul Sultanbeyliği Atmacalar Düğün Salonun’da gerçekleştirildi.
  Sultanbeyliği Sinop Gerzeliler Kültür ve yardımlaşma derneği tarafından İstanbul Sultanbeyliği Atmacalar Düğün Salonun’da düzenlenen iftar yemeğine Şişli Sinop dernek başkanı Mevlüt Ünlütürk, Sindef yönetim kurulu üyesi Kasım Tataroğlu, Siyad Genel Başkan Yardımcısı Musa Öztürk, Gerze Avlosökü köyü Dernek Başkanı Kemal Sucu, Siyad Sultanbeyliği Şube Başkan yardımcısı Yılmaz Ercan, Çorlu Gerze emlak Tic. Sahibi İdris civelek, Bereket Reklam sahibi Cengiz ve Sultanbeyliği Dernek Ağası Osman Çelik katıldı.Yaklaşık 600 kişinin katıldığı iftar yemeğinde Gerze ve Köyleri için birlik beraberlik mesajları verildi.
  İftar ezandan yarım saat önce Kur-an’ı Kerim Okunarak başlandı, Ezan okunarak dua ile devam etti.

  Açılış konuşmasını yapan Sultanbeyliği Sinop Gerzeliler Kültür ve yardımlaşma dernek Başkanı Mustafa Civelek, “Gurbetle sıla arasında köprü vazifesi yapan bu ekiple hep beraber siyasi, bölgesel ve kişisel ayrımcılık yapmaksızın, birlik beraberlik içerisinde çalışıyoruz Bundan sonraki dönemde de hiçbir ayrımcılığa meydan vermeden, her gün büyüyerek irileşerek ve diri kalarak çalışmalarımızı insana odaklı olarak elimizden geldiğince yapacağız. İftar yemeğimize katılan tüm katılımcılara teşekkür ederim.” dedi.
Katılımcılar arasında samimi bir havada geçen iftar yemeğinde neşeli dakikalar gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 05 Ağustos 2012, 15:22
YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER