İşte Atatürk Gençliği

Gerzeli bisikletçiler Salih Oğuz ve M. Gürkan Kavak zorlu yolculuğu tamamlayarak Ankara’ya ulaştılar.

İşte Atatürk Gençliği

  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e saygılarını iletmek ve aynı zamanda ülkemizde ve dünyada yapılması planlanan nükleer santrallere kamuoyunun dikkatini çekmek amacıyla 14 Mayıs 2015 günü başladıkları 4 günlük son derece uzun ve zorlu maratonu başarı ile tamamlayan Gerzeli bisikletçiler Salih Oğuz ve M. Gürkan Kavak Ankara’ya ulaştılar.

  19 Mayıs 2015 sabahı Ankara Anıt Kabirde Atatürk’ün huzuruna çıkacak olan Oğuz ve Kavak hem Ata’larına saygılarını sunacaklar, hem de ülkemizde yapılması planlanan nükleer santralleri şikayet edecekler.

  Gerze tarihinde bir ilki gerçekleştiren, Gerzelinin Ata’sına saygısını ve doğasına duyarlılığını bu vesile ile bir kez daha ülke çapında duyuran Salih Oğuz ve M. Gürkan Kavak’ı Gerze Gündem Haber olarak tüm hemşerilerimiz adına yürekten kutluyoruz, bu organizasyonun hayata geçirilmesinde emeği geçen Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ve  (213 GERDAK) Yeşil Gerze Doğa ve Dağcılık Spor Kulübüne katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.


























Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2015, 12:43

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER