İyi Ki Varsınız

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. yılı kutlanıyor.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171.yılı etkinlikleri kapsamında hafta için yapılan bir dizi etkinliğin ardından 10 Nisan 2016 günü saat 11.00’de Atatürk Anıtına çelenk koyma töreni gerçekleştirildi.

Törene Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, STK temsilcileri daire müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldılar.

İlçe Emniyet Müdürlüğünün çelenginin Emniyet Müdürü ve iki polis memuru tarafından Atatürk Anıtına konulmasından sonra, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve görevleri başında şehit olan kahraman polislerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Gerze Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı’nın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla çelenk töreni son buldu.

Çelenk töreninin ardından Gerze Emniyet Müdürlüğünde tebriklerin kabulünde Gerze 19 Mayıs Muhtarı İdris Öztürk tarafından yaptırılan Polis Gününüz Kutlu Olsun yazılı pasta Gerze Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı ve 19 Mayıs Muhtarı İdris Öztürk tarafından kesilerek katılımcılara ikram edildi.







































Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2016, 13:35

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER