İYİ Partinin İl Başkanı Ceyhan Demir

İYİ Parti Sinop İl Başkanlığına Emekli Öğretmen Ceyhan Demir getirildi.

İYİ Partinin İl Başkanı Ceyhan Demir

İYİ Parti Genel Merkezi’ndeki Divan Toplantısı’nın ardından 31 il başkanı belirlenirken Sinop’ta İl Başkanlığına Emekli Öğretmen Ceyhan Demir getirildi.

İYİ Parti Sinop Kurucu İl Başkanı Ceyhan Demir yaptığı yazılı basın açıklamasında: ‘Karadeniz'in İncisi güzel Sinop'umuzun İYİ Parti kurucu İl Başkanlığı görevinin şahsıma verilmiş olması beni son derece onurlandırmış tır.

Beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER olmak üzere Teşkilat Başkanımız Sayın Koray AYDIN ve Divan Kurulu Üyelerimize teşekkür ederim. Bu görevi en iyi şekilde yerine getirebilmek için, arkadaşlarımızla birlikte gece- gündüz durmadan çalışacağız. İYİ Parti 2 yıllık bir siyasi mücadele sonucunda kurulmuştur. Politik yürüyüşümüz her türlü baskı, şiddet ve engellemeye rağmen milletle buluşmayı başarmıştır. Bir parti kurulması kararını Öncelikle Türk Milliyetçileri vermiş, milletin merkezinde bir parti kurma iradesini de yine Türk Milliyetçileri ortaya koymuştur. Dolayısıyla iyi Parti gücünü ve kuruluş ilkelerini doğrudan milletten almıştır. Meşruiyetinin kaynağı Türk Milleti olmuştur. Genel Başkanımız Sayın Meral AKŞENER; "Bize gelen gömleğini çıkarmasın "diyor. "Gömleklerimizi çıkarmadan, Milletin bütünlüğü, mutluluğu, kavga dilinin ortadan kalktığı, hayat tarzına saygılı bir Türkiye için çalışacağız" diyor. Bu nedenle İYİ Parti'nin "TURKİYE İYİ OLACAK" sloganıyla başlattığı iktidar yürüyüşüne, destek vermek isteyen herkes, İYİ Parti çatısı altında kendini tanımlayabilir ve Parti politikalarının oluşum sürecine katkı verebilir. Bize düşen gömleklerimizin üzerine vatanseverlik üniformasını giyip, Türkiye'yi iyi hale getirmek için çalışmaktır. Tüm Sinop halkını, İYİ Parti çatısı altında GÜÇ BİRLİĞİ yapmaya davet ediyoruz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Ceyhan DEMİR İYİ PARTİ Sinop Kurucu İl Başkanı

İşte o iller


 

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2017, 16:54

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER