Kaderleri Belirleniyor

Samsun Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu yangın evleri konusunu görüşmek üzere ilçemizde toplanıyor.

Kaderleri Belirleniyor

Sinop İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından, ilçemizde 1956 yılında meydana gelen büyük yangın afetinden sonra inşa edilen, ilçemiz Çarşı, Hamidiye ve Köşk mahallelerinde bulunan yangın evleri ve bu evleri çevreleyen alanların kentsel sit alanı olarak koruma altına alınması için Samsun Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Bölge Müdürlüğüne yapılan teklifin kamuoyunda yarattığı tedirginliğe son nokta koyuluyor.

Gerze Belediyesinin ilgili bakanlık nezdinde yaptığı itiraz üzerine bu konunun çözüme kavuşturulması amacıyla Samsun Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu Nisan ayı toplantısını 01 Nisan 2016 günü saat:13.00’de Gerze Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda yapacak ve konuyu tüm detayları ile masaya yatırarak nihai çözüme kavuşturacak.

Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 12:38

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
YORUMLAR
HÜSEYİN BODUR
HÜSEYİN BODUR - 8 yıl Önce

birileri herşey yapti ama sira birilerine gelince durrrrrrrrrr deniliyor..olmazzzzzzz,olmadiiiii,olmamalidir..etik değildir..bu işe dizgin vurduğunuzda eskileride ayni konuma getirlmesi lazim..bu yapilmazsa aslinda belediye başkanliği olarak ateşle onuyorsunuz dedimi sevdiğini söyleyen akli başinda ve bu meselek içindekiler....hepsi bu kadar...analatab,l,yormuyuym..? saygilarimla.!!!!!!!!!!.

banner381
SIRADAKİ HABER