“Kadın Kadından Almalı”

“Kadın Kadından Almalı” Projesiyle yola çıkan sağlık sektörü Lunar&Sol yetkilileri ve personeli aylık toplantılarını GERUZE Otelde gerçekleştirdi.

“Kadın Kadından Almalı”

Lunar&Sol, 1989 yılından beri Türkiye’de faaliyette olan  Aymed şirketler grubunun uluslararası bir yatırımı olarak kurulan ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren Lunar&Sol başta kozmetik olmak üzere kişisel bakım, ve gıda takviyeli ürünleri doğrudan pazarlama yapan şirketin yetkilileri ve personeli bu ayın toplantısını GERUZE Otelde gerçekleştirdi.

Şirket Yetkilisi Nurgül Ay açılış konuşmasında “Kadın Kadından Almalı” Projesiyle yola çıkan sağlık sektörü Lunar&Sol, formülasyonlarında yalnızca organik veya mineral bileşenler kullanan ve cilt sağlığını her zaman birinci planda tutan markalar ile; ileri teknoloji sağlık ve güzellik ürünlerini tek çatı altında toplayarak, eşsiz müşteri memnuniyeti ile topluma sunmayı kendine misyon edindiklerini söylemesinin ardından “Türkiye’nin tüm illerini işim dolayısıyla gezmiş bulunmaktayım. Hep Akdeniz’de evim olmasını isterdim fakat Gerze’yi görünce kararım tamamen değişti şimdi diyorum ki neden Gerze bir evim olmasın. Bize ev sahipliği yapan GERUZE Otel işletmecisi Bahadır Sarısoy’a ve personeline misafir perdeliğinden dolayı ve ilçenin tanıtımında yardımcı olmalarından çok minnettarım.” dedi.

Konuşmasının ardından katılımcılardan Gerze CHP ilçe Başkanı İlknur Kara ve Gerze Tapu Müdürü İhsan Sandıkçı’ya katılımlarından dolayı plaket verilmesinin ardından müzik eşliğinde program devam etti.

















Gerze Gündem Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2017, 13:43

Mustafa Yoğurtçu

YORUM EKLE
banner381
SIRADAKİ HABER